profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

jb
jb
5 23.01.2019 19:46:01

Olimpija dobila OKREPITEV! Zmaji močnejši za KRILNEGA NAPADALCA, prihaja član serijskega OSVAJALCA LOVORIK

Paun Paunović/CROPIX
Olimpija se bo okrepila.

Endri Cekici. To je ime novega nogometaša Olimpije. Gre za 22-letnega levega krilnega napadalca, ki prihaja iz Albanije, doslej pa je igral za Dinamo iz Zagreba. Toda pri hrvaškem velikanu ni bil član prve ekipe, marveč je nosil dres Dinama II, ki nastopa v drugi hrvaški ligi. Cekici je v tej sezoni zabil 2 gola na 11 tekmah, v preteklosti se je kot posojen dokazoval tudi pri zagrebški Lokomotivi. Skupno je v 2. HNL odigral 43 tekem in zabil 8 golov, v 1. HNL je bil na delu 41-krat, med strelce se je vpisal 6-krat. Transfermarkt njegovo tržno vrednost ocenjuje na 500.000 evrov; Olimpija je zanj plačala določeno odškodnino, ki pa je precej nižja od omenjene številke.


Kot poroča Nogomania, je Cekici, v preteklosti tudi mladi albanski reprezentant, že pripotoval v Čatež ob Savi, kjer se Olimpija pripravlja na drugi del sezone, po naših informacijah pa bo prestop uradno potrjen, ko bo mladi nogometaš opravil zdravniški pregled. To se bo zgodilo že v kratkem, če pri pregledu ne bo težav, potem dvomov ne bo: Cekici bo kariero nadaljeval v Prvi ligi Telekom Slovenije.

Cekici sicer ni prvi nogometaš, ki je v Olimpijo v zadnjem obdobju prišel iz Dinama II. Pred letom dni se je za enako potezo odločil tudi Filip Uremović, ki se mu je takšen prestop obrestoval. Pol leta kasneje je namreč že odšel na bolje, in sicer v Rusijo k Rubinu.

Članki iz rubrike