Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 18.12.2018 10:48:28

SAMO V SRBIJI: Sprovocirani trener HITA PRVENSTVA izgubil živce: J*bem ti mrtvo mater ... (video)

Profimedia
Kaj takšnega ...

V Srbiji so odigrali še zadnji jesenski krog pred zimsko pavzo. Največja senzacija prvenstva, Radnički iz Niša, je zabeležil še svojo 15. zmago na 21 tekmah, v gosteh je z 2.1 premagal Napredak iz Kruševca in tako zbral sijajnih 50 točk. S tem dosežkom je klub iz Niša trenutno na 2. mestu na lestvici. Za vodilno Crveno zvezdo zaostaja za 9 točk, pred tretjim Partizanom ima 6 točk prednosti. 


Po tekmi med Napredkom, ki ga s klopi vodi nekdanji trener Olimpije Milorad Kosanović in Radničkim, na klopi katerega sedi Nenad Lalatović, je prišlo do neljubih scen. Lalatovića, ki je sicer znan kot možakar zelo tankih živcev, je najprej iz tira spravilo vprašanje PR-ovke Napredka, ki ga je povprašala, ali je srednji prst pokazal upravi svojega kluba ali upravi Napredka.

Lalatović je izgubil živce, a ne še povsem. Toda nato ga je nekdo (bojda navijač Napredka) sredi njegovega odgovora začel žaliti in potem se je začelo ... Lalatović je ponorel in začel streljati plaz takšnih in drugačnih kletvic, ki jih ne bomo prevajali. Vam pa ponujamo celotno dogajanje v priloženem videoposnetku ... 

Članki iz rubrike