Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 17.12.2018 16:19:37

Grob ali celo UMAZAN IGRALEC je zapustil Bešiktaš, ob odhodu pa je ŠOKIRAL VES SVET

Reuters
Če mislite, da se v Turčiji cedi le med in mleko, ste se ušteli. Eden največjih tamkajšnjih športnih klubov - istanbulski Bešiktaš - se je znašel v hudi finančni stiski.

Prišlo je tako daleč, da so morali v klubu prekiniti sodelovanje s svojimi najboljšimi, posledično tudi najdražjimi igralci. Takšen je tudi Portugalec Pepe, ki je leta 2017 prišel iz madridskega Reala za prejemke v skupni vrednosti 9,5 milijona evrov, ta znesek pa ne vključuje bonusov. Kot dodatek je prejemal še 4 tisočake za vsako tekmo, ki jo je odigral.

Zadnjič si je črno-beli dres nadel na včerajšnji domači tekmi s Trabzonsporjem, ki se je končala z 2:2. Pepe se je po koncu srečanja poslovil od navijačev, zatem pa je storil še nekaj nadvse plemenitega.

pepe 2
Profimedia


Čeprav portugalski branilec na igrišču velja za ostrega, grobega, brezkompromisnega in tudi umazanega igralca, sicer ni takšen. Prav nasprotno, očitno je človek velikanskega srca. Kako bi si drugače razlagali njegovo gesto, ko je ob slovesu iz Istanbula številnim delavcem v klubu, kot so kuharice, snažilke, skrbniki tehnične opreme, hišniki ... itd., finančno pomagal. Ker so slabo finančno stanje v klubu občutili tudi sami, je Pepe iz svojega žepa prispeval denar za manjkajoče plače.

Kot so pojasnili viri, ki so blizu kluba, je 35-letni Portugalec stkal trdne vezi z zaposlenimi in jim že prej finančno pomagal.

Pepe je pogodbo z Bešiktašom prekinil pol leta pred iztekom, na 52 tekmah je pa dosegel sedem zadetkov.

Značke: pepe, bešiktaš

Članki iz rubrike