Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

il
il
0 18.12.2018 08:15:26

Ne boste ga prepoznali! Ob pogledu na najnovejšo fotografijo Prosinečkega boste šokirani (foto)

Reuters
Še pred kratkim je bil v igri za selektorja slovenske izbrane vrste, toda obrnilo se je drugače.

Tako je Robert Prosinečki prevzel vodenje reprezentance Bosne in Hercegovine. S slednjo je naredil velik uspeh, potem ko je z njo v ligi narodov uspel napredovati v najvišji kakovostni razred evropskega nogometa. Bosansko-hercegovska izbrana vrsta je zadnjo preizkušnjo v tem koledarskem letu odigrala 18. novembra, ko je v Španiji v prijateljskem obračunu s furijo izgubila z 1:0. Štiri dni pozneje pa so iz Sarajeva prišle precej skrb vzbujajoče novice; 49-letni strokovnjak je zaradi slabega počutja namreč pristal v bolnišnici.

Prve informacije so govorile o vnetju slepiča, pregled je pokazal, da gre za težave s tankim črevom in naslednji dan so ga operirali. Poseg je trajal tri ure, in ko se je že zdelo, da bo vse v redu, je sledil še eden, a na srečo manj zahteven, saj so mu popustili šivi. V petek, torej po dobrih treh tednih, je vendarle zapustil bolnišnico. Po opoldanski viziti je okoli treh odšel v domačo oskrbo, včeraj pa je na spletu zaokrožila fotografija, ki jo je objavil priljubljeni hrvaški igralec in teve voditelj Tarik Filipović, ki sicer prihaja iz Zenice.

Na njej je v družbi Roberta Prosinečkega, ki ga je mogoče videti v precej spremenjeni podobi, kot smo ga bili vajeni pred zdravstvenimi težavami. Očitno je, da je izgubil kar nekaj kilogramov, uspeli pa smo izvedeti, da se nekdanji nogometaš Barcelone, Reala in tudi ljubljanske Olimpije počuti dobro. Včeraj je imel v Sarajevu pregled pri zdravniku, do konca tedna pa se namerava vrniti v svoj Zagreb.

Značke: prosinečki, robert

Članki iz rubrike