vesna janković Odkrito.si

Vesna Janković otroka pustila njemu in pobegnila ...

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

julen, iskanje, totalan, iskalna akcija Svet24.si

Še nekaj metrov do malega Julena, a gre zelo ...

jeza Svet24.si

Tedenski horoskop: zalomilo se bo marsikaj

uros in senka Njena.si

DJ Umek se je poročil

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

il
il
0 18.12.2018 08:15:26

Ne boste ga prepoznali! Ob pogledu na najnovejšo fotografijo Prosinečkega boste šokirani (foto)

Reuters
Še pred kratkim je bil v igri za selektorja slovenske izbrane vrste, toda obrnilo se je drugače.

Tako je Robert Prosinečki prevzel vodenje reprezentance Bosne in Hercegovine. S slednjo je naredil velik uspeh, potem ko je z njo v ligi narodov uspel napredovati v najvišji kakovostni razred evropskega nogometa. Bosansko-hercegovska izbrana vrsta je zadnjo preizkušnjo v tem koledarskem letu odigrala 18. novembra, ko je v Španiji v prijateljskem obračunu s furijo izgubila z 1:0. Štiri dni pozneje pa so iz Sarajeva prišle precej skrb vzbujajoče novice; 49-letni strokovnjak je zaradi slabega počutja namreč pristal v bolnišnici.

Prve informacije so govorile o vnetju slepiča, pregled je pokazal, da gre za težave s tankim črevom in naslednji dan so ga operirali. Poseg je trajal tri ure, in ko se je že zdelo, da bo vse v redu, je sledil še eden, a na srečo manj zahteven, saj so mu popustili šivi. V petek, torej po dobrih treh tednih, je vendarle zapustil bolnišnico. Po opoldanski viziti je okoli treh odšel v domačo oskrbo, včeraj pa je na spletu zaokrožila fotografija, ki jo je objavil priljubljeni hrvaški igralec in teve voditelj Tarik Filipović, ki sicer prihaja iz Zenice.

Na njej je v družbi Roberta Prosinečkega, ki ga je mogoče videti v precej spremenjeni podobi, kot smo ga bili vajeni pred zdravstvenimi težavami. Očitno je, da je izgubil kar nekaj kilogramov, uspeli pa smo izvedeti, da se nekdanji nogometaš Barcelone, Reala in tudi ljubljanske Olimpije počuti dobro. Včeraj je imel v Sarajevu pregled pri zdravniku, do konca tedna pa se namerava vrniti v svoj Zagreb.

Značke: prosinečki, robert

Članki iz rubrike