Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 17.12.2018 12:33:01

Stojićeva BOMBA vnovič POGORELA, toda BIVŠI ZMAJ vseeno poskrbel za DVIGOVANJE PRAHU

alesfevzer.com
Kaj se dogaja z Nathanom Oduwo?

Pred slabima dvema letoma je bil v Olimpijo pripeljan kot velikanska okrepitev, zdaj se zna zgoditi, da se bo že v kratkem spet znašel na borzi dela. Nathan Oduwa je pogodbo z Ljubljančani prekinil v mesecu juliju, nekaj tednov kasneje se je preselil na Dansko, kjer je podpisal za Vejle Boldklub. Toda pri slednjem praktično ne igra. V prvi danski ligi je okusil le 52 minut, malce več je igral v ligi za rezerviste, v kateri se mu je enkrat uspelo vpisati tudi med strelce. Toda zdi se, da so ga rdeče-beli bolj kot že ne prečrtali.


"Oduwa? Ni ga," je na vprašanje, kaj se dogaja z Angležem, dvoumno odgovoril trener Adolfo Sormani. Ob dodatnih poizvedovanjih, ali to pomeni, da ne bo več igral za Vejle, je Sormani ostal zavit v molk. Toda danski mediji vseeno pišejo, da je predčasne prekinitev sodelovanja bolj kot ne že dogovorjena. Medtem je Oduwa z objavo na instagramu dvignil kar nekaj prahu na – Škotskem!

Objavil je namreč fotografijo, na kateri nosi opremo Rangersa iz Glasgowa. Števili navijači škotskega velikana so se posledično začeli spraševati, ali se krilni napadalec vrača na Ibrox, novico o tem, ali je takšen scenarij zares možen, so včeraj objavili celo nekateri škotski mediji. Oduwa je za Rangers igral v drugem delu sezone 2015/16, ko je tja odšel kot posojen s strani Tottenhama.

Članki iz rubrike