Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 13.12.2018 10:55:06

SRHLJIVA izpoved bivšega soigralca GARETHA BALA: 'Vzel sem kuhinjski NOŽ in si ga ZARINIL V TREBUH! Kri je BRIZGALA, ko ... '

Reuters
Leta 2016 je igral v polfinalu evropskega prvenstva

Leigh Griffiths, napadalec Celtica in reprezentant Škotske, je te dni presenetil z odločitvijo, da za nekaj časa neha igrati nogomet. Razlog ni kakšna poškodba, temveč se je za to odločil, ker je zasvojen z igrami na srečo, ob tem pa trpi še za depresijo.

A zgoraj omenjeni ni edini, ki se sooča s takimi težavami, nedavno je David Cotterill, nekdanji reprezentant Walesa, ki je v tem igral tudi z Garethom Balom, nastopil tudi v polfinalu evropskega prvenstva 2016 v Franciji, razkril svoje demone in pojasnil, kako je hotel končati svoje življenje.



Cotterill je za svojo reprezentanco odigra 24 tekem, v karieri pa je nosil drese Wigana, Sheffielda, Birminghama in Swansea, oktobra pa se je poslovil od nogometa. V intervjuju za Sun pa je zdaj priznal, da je bila pri njemu dolga leta prisotna depresija, ki pa ga je pahnila tudi v alkoholizem.

"Tudi v najboljših časih moje kariere sem bil žalosten. Velikokrat sem razmišljam o samomoru, velikokrat sem si nož polagal na vrat ali na trebuh. Neko noč sem se pijan vrnil domov in vzel kuhinjski nož ter si za zarinil v trebuh. Padel sem na tla, pritekla je moja žena in ga izpulila, kri je kar špricala, a na srečo me je žena rešila," je razkril Cotterill in dodal: "Na depresijo morate vedno paziti. Nikoli ne veste, kdaj se lahko spet vrne."

Članki iz rubrike