Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 13.12.2018 10:06:30

KONEC JE: Agim nič več za Domžale, naslednja destinacija pa zelo nepričakovana! Če mu bo uspelo ...

Jurij Kodrun
Agim Ibraimi je bržkone končal sodelovanje z Domžalami, njegova naslednja destinacija pa zelo nepričakovana. Če bo do dogovora resnično prišlo ...

Z zadnjim dnem tega koledarskega leta se bo uradno končalo sodelovanje domžalskega prvoligaša in Agima Ibraimija. Nekdanjemu makedonskemu reprezentantu namreč poteče pogodba z dvakratnimi državnimi prvaki, ki pa je vpleteni strani ne bosta podaljšali. V Domžalah niso zadovoljni z njegovim učinkom, ki ni takšen, kakršnega so si v klubu želeli, nogometaš pa ni zadovoljen z minutažo, saj je mislil, da bo igral več.

Tridesetletni igralec sredine igrišča je v Domžale prišel septembra lani, pred tem pa je po slovesu od Maribora igral za kazahstansko Astano. V domžalskem dresu je zbral 43 nastopov v vseh tekmovanjih in zabil šest golov, v teh dneh pa se že ukvarja z iskanjem novega delodajalca. Trenutno je v Savdski Arabiji, natančneje v mestu Jedah. Za njegove usluge naj bi se zanimal tamkajšnji prvoligaš Al-Ittihad, ki domuje prav v tem mestu in se lahko pohvali z osmimi naslovi državnega prvaka; več jih ima samo Al-Hilal (15). Ob tem ima Al-Ittihad tudi dva naslova azijskega prvaka, vendar pa je od teh lovorik minilo že kar nekaj časa. Državni prvak je bil nazadnje leta 2009, celino pa si je podredil v letih 2004 in 2005.



Al-Ittihad trenutno preživlja precej težke trenutke, po 12 prvenstvenih krogih je namreč prikovan na zadnje mesto in je edini v ligi, ki še nima zmage. S tremi remiji in devetimi porazi ga od predzadnjega mesta ločijo tri točke. Moštvo, ki ga s klopi vodi nekdanji hrvaški selektor Slaven Bilić, je zabilo zgolj 13 golov, zato bi mu pomoč v napadalni vrsti prišla še kako prav. Posledično na teh položajih razmišljajo o okrepitvah in očitno je eden od možnih novincev tudi Agim Ibraimi.

Kot zanimivost lahko dodamo, da je dres Al-Ittihada med avgustom 2006 in januarjem 2007 nosil Milenko Aćimović, na njegovi klopi pa je slaba dva meseca sedel tudi zdajšnji selektor slovenske izbrane vrste Matjaž Kek. Mariborčan je rumeno-črne vodil med decembrom 2011 in februarjem 2012, na 10 tekmah pa zbral dve zmagi, remija in šest porazov.

Članki iz rubrike