reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
5 13.12.2018 10:24:40

Legenda NAJOSTREJE obsodila dogajanje pri Olimpiji: Gospod Mandarić, tole MORATE PREBRATI tudi vi!

Grega Wernig
Številni ljubitelji nogometa na sončni strani Alp nikakor ne razumejo dogajanja pri Olimpiji. Nekdanji slovenski reprezentant ni nobena izjema.

Dogajanje pri Olimpiji še naprej buri duhove. Po lanski sila uspešni sezoni je predsednik kluba Milan Mandarić odpustil zelo priljubljenega trenerja Igorja Bišćana, samo v letošnji sezoni pa so se na trenerskem stolčku ljubljanskega prvoligaša zamenjali še štirje strategi. Navijače počasi mineva potrpljenje, zelo jasna je tudi stroka. Mladen Dabanović je eden tistih, ki tako pogosto menjavanje trenerjev obsoja.

"Žal mi je vseh teh ljudi, trenerjev in tudi privržencev Olimpije. Kar se dogaja, je milo rečeno neresno in hkrati tudi norčevanje iz trenerske stroke v Sloveniji. Še vedno se bo našel kdo, ki se bo usedel na Olimpijin trenerski stolček, a o resnih projektih nima smisla govoriti. Gre za ekipo, ki ima kvaliteto, drugače ne bi zasedala drugega mesta na lestvici, a se vedno nekaj zatakne. Kar zadeva Bišćana, bi bil njegov odhod smiseln, če bi bil to konec nekega projekta, tako pa ga je bilo po letu dni in obeh lovorikah res težko razumeti," je kolegom z Ekipe SN povedal nekdanji slovenski reprezentančni vratar.

Značke: olimpija, barišić

Članki iz rubrike