4_Isaac in Patricija_fb Odkrito.si

Isaac Palma ima strto srce

horoskop ezoterika Svet24.si

Horoskop za petek, 14. decembra

angel Petisvet.si

Vaš smetnjak naj odnesejo angeli

Ivan Mikec Svet24.si

Ivan je gorečo blazino porinil ženi Ani v naročje

aneta in tia Svet24.si

Aneta se je ob bolnem otroku čisto zlomila

gaja_decembra_matic_gabriel_01 Najstnica.si

Mlada slovenska pevka spet navdušila

maruša33 Njena.si

V Baru odkrili podle igre in kraje

nu
nu
0 15.11.2018 15:35:35

MESSI hoče osvojiti ligo prvakov, zato je upravi Barce naročil: PRIPELJITE GA!

twitter
V zadnjem času se veliko govori o tem, kaj pri Realu pripravljajo za januarski prestopni rok, zdaj pa iz Španije prihaja informacija, da pravo prestopno bombo pripravljajo pri Barceloni.

Katalonski velikan išče igralca, s katerim bi okrepil že tako močno zasedbo. Glavni pri tem pa je Lionel Messi, ki želi po štirih letih osvojiti ligo prvakov, zato je upravi kluba že sporočil, koga želi videti v ekipi.

Prva želja je branilec, toda prav nobeno presenečenje ne bi bilo, če bi Katalonci okrepili napadalno vrsto. Išče se naslednik Luisa Suareza, ki počasi prihaja v leta, zato je treba razmišljati o prihodnosti.

Argentinski megazvezdnik pa je upravi že sporočil ime, ki bi se vklopilo v moštvo, gre za Mohameda Salaha. Pri Barceloni imajo celo načrt, po katerem bi dobili Egipčana. In sicer bi lahko v nasprotni smeri odšel Ousmane Dembele, ki se na stadionu Camp Nou nikakor ni znašel. Znano pa je, da bi ga Jürgen Klopp v Liverpoolu sprejel z odprtimi rokami. Dembele in zajetna odškodnina v zameno za Salaha, mogoče bi se Redsi s takim poslom celo strinjali ...

salah re
Reuters

Članki iz rubrike