4_Isaac in Patricija_fb Odkrito.si

Isaac Palma ima strto srce

horoskop ezoterika Svet24.si

Horoskop za petek, 14. decembra

angel Petisvet.si

Vaš smetnjak naj odnesejo angeli

Ivan Mikec Svet24.si

Ivan je gorečo blazino porinil ženi Ani v naročje

aneta in tia Svet24.si

Aneta se je ob bolnem otroku čisto zlomila

gaja_decembra_matic_gabriel_01 Najstnica.si

Mlada slovenska pevka spet navdušila

maruša33 Njena.si

V Baru odkrili podle igre in kraje

nu
nu
2 15.11.2018 14:58:29

Nov klub že REZERVIRAL JANA OBLAKA? To je ime velikana, ki na vsak način želi Škofjeločana

Profimedia
Jan Oblak je v zadnjih dneh razburkal javnost tako ali drugače.

Marca pravzaprav ne ve, na koga se naj opre pri informacijah, ki curljajo na njihovo uredništvo, so pa zato Angleži prepričani, da poznajo naslednjo destinacijo Jana Oblaka med evropsko klubsko elito. 

V angleškem nogometnem prostoru se namreč veliko govori o stavah in padcu kvot, ki predvidevajo, da bo Oblak poleti končal na Otoku. Ta zdaj znaša le še 3,5, medtem ko je pred neakj dnevi znašala 11.

Januarska menjava naj vseeno ne bi prišla v poštev (kvota 10), se pa Škofjeločanu obeta izjemno ugledna poletna rešitev tegob v Madridu, če parafraziramo angleško pisanje. 

Manchester United je namreč prepričan, da je Oblak edini, ki lahko nadomesti Davida De Geo, ki želi zapustiti vrste rdečih vragov. Španec ne želi podaljšati pogodbe, ima pa reprezentančni vratar ogromno ponudb, najkonkretnejša pa je tista Juventusa

buffon de gea re
Reuters

Oblaku bi se tako odprla možnost, da okrepi vrste Manchester Uniteda, ki bi lahko ob sredstvih od prodaje De Gee, vse to vložil v aktiviranje odkupne klavzule za 25-letnega nekdanjega vratarja Olimpije, Benfice in še nekaterih ostalih portugalskih klubov, v katere je bil posojen s strani lizbonskega velikana. 

Članki iz rubrike