osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

mojca sencar -foto  MJP Svet24.si

Po dolgi bolezni je preminula Mojca Senčar

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

nu
nu
1 15.11.2018 13:54:01

Klub IZGINULEGA NOGOMETAŠA pretresel Slovenijo! Ta najnovejša vest vas bo GOTOVO PREMAKNILA! (foto)

Pogrešani Klemen Musulin
Facebook
Upanje, da bi našli živega Klemna Musulina, je iz dneva v dan manjše. Tudi zaradi tega se bo zgodila najobširnejša iskalna akcija do zdaj.

Nogometaš Trebnjega Klemen Musulin je pogrešan že vse od konca prejšnjega tedna. Do zdaj so ga iskali njegovi prijatelji, gorski reševalci in številni drugi, na pobudo njegove žene so se v iskanje podali tudi z droni. A do zdaj so bili neuspešni.

Upanje, da bi ga našli živega, je iz dneva v dan manjše, morda pa bo sadove obrodila najobsežnejša iskalna akcija do zdaj. Kot so sporočili iz njegovega kluba, bo v soboto, 17. novembra, potekala akcija, ki jo bo vodila policija.

"V soboto, 17. 11. 2018 bo na Krvavcu potekala največja iskalna akcija do sedaj. Kot smo obveščeni s strani reševalcev, bo akcija koordinirana s strani Policije, vključena bo gorska reševalna služba, lokalno lovsko društvo in mnogi drugi. Trebanjci bomo tudi v soboto prisotni, pomoč v soboto so ponudili tudi trebanjski gasilci, ki so za koordinacijo navezali kontakt z lokalnim gasilskim društvom. Vabljeni vsi, ki imate čas in se počutite kondicijsko pripravljeni, na pomoč k iskanju v čim večjem številu. Pričakujemo med 200 in 300 ljudi, da najdemo našega člana Klemna Musulina . Točno uro in mesto zbora na Krvavcu še sporočimo," je nogometni klub Bartog Trebnje zapisal na svoji facebook strani.

Značke: musulin, krvavec, klemen

Članki iz rubrike