Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
4 08.11.2018 10:54:56

Si lahko BOLJ AROGANTEN?! Kar je Ronaldo naredil po GOLU, je šok celo za NJEGOVE OBOŽEVALCE (foto)

Ob fantastičnem zadetku je sprva ostalo neopaženo nekaj precej manj fantastičnega.

Kako dober nogometaš je Cristiano Ronaldo, ni bilo nikoli sporno. In to je pokazal tudi v sredo, ko je v dresu Juventusa zabil zadetek, ob katerem je treba sneti vse klobuke tega sveta. Mojstrovina proti Manchester Unitedu je dodatno pokazala, da gre za enega najboljših vseh časov, in realno mu tega ne more oporekati vse. Se pa kopja lahko lomijo okrog njegovega obnašanja in na tem področju ga je po sredinih dogodkih težko braniti.

Ne gre za to, da je proslavljal zadetek, čeprav je napovedal, da ga proti bivšemu klubu ne bo. In ne gre za to, da mnogi igralci v podobnih položajih ne slavijo, zaradi česar so navijači Manchester Uniteda potezo Ronaldu zamerili. Gre za to, da je Ronaldo svoje razkazovanje telesa odpeljal na neko povsem novo, težko razumljivo raven. Na raven, ki je sprožila več zgražanja kot karkoli, kar je na tem področju kadarkoli naredil Portugalec.

Marsikdo sleče dres, za to dobi rumeni karton, Ronaldo ga je pač ponavadi slačil malce bolj ekstravagantno in razkazovalno. Okej, naj bo. Marsikdo zgolj dvigne dres, da pokaže kakšno sporočilo in se izogne rumenemu kartonu. No, Ronaldo pa je nove standarde postavil, ko je dvignil dres zgolj za to, da je pokazal svoj trebuh. Oziroma svoje trebušne mišice. Z nobenim drugim razlogom. In čeprav so take, da mu jih zavidamo, je potezi kar težko verjeti.

Ko so po spletu začele krožiti fotografije, ki jasno kažejo Portugalčevo potezo in namero, se je sprožilo več zgražanja kot kadarkoli. Marsikomu ni jasno, zakaj bi človek želel narediti kaj takega. Celo mnogi Ronaldovi oboževalci, ki so ga slepo podpirali pri marsičem, verjamejo, da je šel zdaj preprosto predaleč oziroma da je zaplul v vode preveč težko razumljivega. Poglejte spodaj in presodite sami.           

Galerija

Članki iz rubrike