Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 08.11.2018 10:25:08

Karim Benzema je JASEN : ON je rešitev za trenersko mesto REALA!

Reuters
Real je sinoči v četrtem krogu skupinskega dela lige prvakov s 5:0 premagal Viktorio Plzen.

To je bila tretja tekma, ki jo je po slovesu Ernesta Valverdeja vodil Santiago Solari. In tudi tretja zmaga, galaktiki pa so pod Argentinčevim vodstvom na teh treh tekmah dosegli gol razliko 11:0.


Prvo ime zadnje zmage je bil Karim Benzema, Francoz se je podpisal pod dva zadetka in nekoliko utišal svoje kritike. Po srečanju pa je bil kar zgovoren: "Vsako leto je enako, kar zadeva kritike. Nogomet igram, da bi ustvarjal zgodovino in bil na najvišji ravni. Ljudje včasih ne razumejo, kaj delam na igrišču. Tu sem, da pomagam soigralcem in vedno dam vse od sebe. Kritike ne boijo. Star sem 30 let, imam otroke ... Vedno je bilo podobno, proti Viktorii pa smo igrali izjemno lepo," je razložil Benzema, ki se tu ni ustavil, šel je še dlje. "Igrali smo kot Real Madrid, ki ga vsi želijo videti, toda nogomet ni preprost. Vse ekipe želijo igrati dobro proti Realu in za zmago moramo zelo garati. Ne čutim pritiska, da moram zabijati gole. To je nekaj od zunaj, tu sem, da pomagam. Ko dobim žogo, skušam zabiti, najpomembnejše pa je zmagovati."

Na koncu je spregovoril tudi o trenerju Santiagu Solariju, ki v Realu opravlja vlogo 'gasilca'. "Da bi Solari vodil ekipo do konca sezone? Seveda, zakaj ne? Zelo dobro sodelujemo," je bil jasen 30-letni napadalec.

Članki iz rubrike