sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
0 29.10.2018 16:33:42

HAHAHA, Ricardo Alves je praktično 'RAZCEFRAL' Tomislava Tomića in njegovo sobotno mojstrovino! (video)

www.alesfevzer.com
Čeprav je bil dvoboj Maribora in Olimpije odigran v soboto, je ta med ljubitelji nogometa še vedno ena pomembnejših tem pogovorov.

Kljub vodstvu Maribora, so se zmage na koncu veselili Ljubljančani. Tri točke pa jim je z izjemnim zadetkom, ki si ga je vredno ogledati večkrat, zagotovil Tomislav Tomić.


Občasni reprezentant Bosne in Hercegovine je s pravim projektilom s približno 22 metrov matiral nemočnega Jasmina Handanovića, skoraj razparal mrežo njegovega gola, in utišal domače navijače. To je bil njegov sploh prvi gol v zeleno-belem dresu, za katerega je potreboval 62 tekem, zato ni čudno, da so se ob tej priložnost oglasili nekateri njegovi bivši in zdajšnji soigralci.

Poročali smo že o tem, da se je na njegov račun 'nasmejal' in pošalil Danjiel Miškić, ki je trenutno član ruskega Orenburga. No, zdaj pa je nekaj podobnega na svojem Instagram profilu naredil še en nekdanji ljubljenec ljubljanskega občinstva in najboljši strelec Olimpija iz prejšnje sezone - Ricardo Alves. Portugalski vezist prav tako igra za Orenburg, na vprašanje, ali je šlo pri Tomićevem zadetku za znanje ali srečo, pa je hudomušno odgovoril: "Ahahahaha, zelo dobro vprašanje!! Mislim, da Tomić še zdaj ne more verjeti, da je zadel." Seveda je priljubljeni Riki s tem nasmejal vse.

Članki iz rubrike