Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.10.2018 15:41:06
Deli članek:

CRISTIANO RONALDO prst umeril v tistega, ki je KRIV ZA NJEGOV ODHOD iz Madrida

Profimedia

Po včerajšnjem hudem porazu v Barceloni in globoki krizi, v kateri se je znašel Real, se bržčas marsikdo sprašuje, ali je bila poteza Madridčanov, da iz svojih vrst izpustijo Cristiana Ronalda, pravilna.

V odmevnem intervjuju za France Football je Portugalec pojasnil, zakaj je v resnici zapustil Santiago Bernabeu. Kot glavni razlog je navedel predsednika Florentina Pereza, ki nanj naj ne bi več gledal kot na nekoga, ki je za ekipo nepogrešljiv. Kot je še dodal, je bil njun odnos vse bolj hladen.

"Začutil sem, da me v klubu, še posebej tu mislim na moj odnos s predsednikom, ne gledajo več tako, kot v prvih štirih ali petih letih. Takrat sem res imel občutek, da sem Cristiano Ronaldo, v zadnjem času pa me je predsednik gledal drugače," je iskreno razlagal danes član Juventusa.

Zaradi drugačnega odnosa je začel razmišljati o odhodu iz Madrida, to pa je poleti s selitvijo v Torino tudi uresničil. "Ko so se pojavile informacije, da želim oditi, sem imel občutek, da me predsednik sploh ne želi zaustaviti," je še dodal na to temo.

Odhod Zinedina Zidana v ničemer ni vplival na njegovo odločitev in za Juventus se ni odločil zaradi denarja. "V Madridu sem imel isto plačo, celo nekoliko višjo. Razlika je v tem, da me je Juventus resnično želel imeti. To sem začutil in to so mi v Torinu tudi pokazali," je pojasnil Ronaldo.

Obtožbam za posilstvo se novinar uglednega francoskega časnika seveda ni mogel izogniti. "Seveda, ta zgodba ovira moje življenje. Ima dekle, štiri otroke, družino, s katero sem v zelo tesnih odnosih... Da ne omenjam svojega ugleda. No, resnica bo prej ali slej prišla na dan," je dejal in vsem tistim, ki od njegovega življenja delajo cirkus, obljubil maščevanje.