volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 23.10.2018 13:44:07

OPAAA! PREOBRAT v primeru Usain Bolt, zdaj ga je avstralski klub POSTAVIL NA HLADNO

Profimedia
Kot vse kaže, Usain Bolt vendarle ne bo podpisal profesionalne pogodbe z avstralskim nogometnim klubom Central Coast Mariners.

Težava je v denarju, pa tudi sloga s trenerjem ni na visoki ravni. Kateri strateg pa bi želel imeti v ekipi igralca, ki ima precej večji vpliv na prodajo vstopnic, kot na igro ekipe. Iz vodstva kluba so sporočili, da so možnosti za podpis pogodbe z Jamajčanom nične, če ne bodo zanj našli posebnega sponzorja.

Čeprav je še pred dnevi vse kazalo, da se bosta obe strani dogovorili, navsezadnje je Bolt zavrnil konkretno ponudbo iz Malte, na koncu iz vsega tega bržčas ne bo nič. Avstralci so legendarnemu sprinterju ponudili 150.000 dolarjev, on pa je zahteval kar 20-krat večji znesek - 3 milijone.


Jamajčan je že od poletja na preizkušnji v tem klubu, igral je tudi tekme in dosegel dva zadetka. Roko na srce, pri 33 letih in komaj na začetku nogometne kariere bo Bolt težko našel klub, ki bi bil za njegove usluge pripravljen plačati 3 milijone dolarjev na leto.

Osemkratni olimpijski prvak v atletiki si od lani prizadeva, da bi si zgradil nogometno kariero. Številni še vedno ocenjujejo, da gre za marketing, njegovi zagovorniki pa poudarjajo, da bi bil zaradi svoje hitrosti lahko tudi odličen nogometaš.

V klubu še dodajajo, da Bolt z ekipo ne bo več treniral, dokler ne bodo urejene formalnosti.

Članki iz rubrike