Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
14 23.10.2018 12:30:08

SAMOZAVESTNO: Legenda Olimpije se je ponudila za selektorja in razkrila ZMAGOVALNI RECEPT!

Tomaž Kavčič
Nikola Miljković
Kdo bo nasledil Tomaža Kavčiča?

Kdo bo naslednji slovenski selektor? Vodstvo slovenske nogometne zveze je pred zahtevno nalogo, saj mora izbrati človeka, ki bo v red spravil razglašeno slovensko reprezentanco. V javnosti so se do zdaj pojavljala številna imena, a vse to so zgolj ugibanja. Zveza še ni našla naslednika Tomaža Kavčiča, morda bi bil pa pravi človek za to službo legenda Olimpije. Ermin Šiljak se je v ponedeljkovi oddaji o slovenskem nogometu na Planet TV kar sam ponudil za to mesto in pojasnil, zakaj bi si zaslužil to mesto.


"Napočil je čas, da bi prišel nekdo iz naše zlate generacije in da bi lahko vodil naše člansko moštvo. Zakaj pa ne? Zraven je bil edino Aleš Čeh, ostalih pa ni. Morda je prišel čas za našo generacijo. Tujcem nisem naklonjen, saj oni slabo poznajo domačo sceno in mentaliteto. Slovenska mentaliteta je nekaj posebnega," je med drugim dejal nekdanji slovenski napadalec, ki se je s svojimi številnimi zadetki za vse večne čase zasidral v srca navijačev ljubljanskega prvoligaša. Na lestvici najboljših strelcev v zgodovini Olimpije si z 68 zadetki deli sedmo mesto.

"Kdorkoli se bo lotil tega izziva, ga čaka težka naloga. Jaz osebno se tega ne bi bal, ker mislim, da sem se in igralsko in trenersko dovolj izoblikoval v tujini. Od tam prihaja tudi veliko slovenskih igralcev, mislim, da bi se z lahkoto ujeli, delali dobre stvari na igrišču in opravili vse naše obveznosti, ki bi jih imeli," je samozavestno zaključil Šiljak.

Članki iz rubrike