franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 23.10.2018 11:06:42

RONALDO JE POJASNIL VSE! Odgovoril je Iscu, to si misli o nagradah, tu je njegov komentar o posilstvu

Profimedia
Cristiano Ronaldo je pričakovano prvo ime delegacije Juventusa v Manchestru. Lahko si predstavljate, kako je potekala novinarska konferenca pred nocojšnjim obračunom med rdečimi vragi in staro damo.

V druženju s predstavniki sedme sile je Ronaldo dobil tudi vprašanje o svojem nekdanjem klubu. "Ne želim primerjati Reala z Juventusom. To sta dva fantastična kluba. Imel sem svoje potovanje v Madridu, v Torinu pa je za mene novo poglavje. Vesel sem, da sem v Manchester prišel tako z Realom kot tudi z Juventusom. Res sem srečen človek."

O nagradah, ki jih to leto ni prejel, in vsem slabem, kar se mu dogaja, je povedal: "Ne, mislim, da nisem žrtev zarote. Nisem obseden z individualnimi nagradami. Moram se osredotočiti na zadnja meseca v Juventusu, ki sta bila odlična. Uživam v Torinu, zelo dobro sem se prilagodil, ekipa je vrhunska. Nagrade mi v življenju ne pomenijo nič. Seveda pomagajo, so dobrodošle, vendar nisem obseden z njimi. Že tako ali tako sem jih osvojil veliko."

ronaldo 3
Profimedia


Potem so mu pod nos porinili izjavo nekdanjega soigralca Isca, ki je dejal, da ne more govoriti o tistemu, ki ga ni več v klubu: "Pogrešam Bala in Carvajala, ko nista v igri. Imamo veliko rešitev v napadu, veliko igralcev, ki lahko dosežejo zadetek. Ne moremo jokati za nekom, ki ni želel več biti z nami." Ronaldo se je odzval takole: "Nič nima proti tem besedam. Ne moreš jokati, to je resnica."

O težavah Reala ni želel govoriti. Bolj zgovoren je bil, ko je beseda nanesla na Manchester United. "Vrnitev sem je za mene zelo razburljiv. Takoj po žrebu, ko je bilo jasno, da bomo igrali z Manchestrom Unitedom, so na dan privreli spomini. Takoj sem se spomnil vseh uspehov in predvsem osebe, ki je odigrala zelo pomembno vlogo v mojem življenje - Sira Alexa Fergusona."

ronaldo 1
Profimedia


In na koncu še najbolj aktualna tema, kateri se zvezdavi otoški novinarji seveda niso izognili. Obtožbe za posilstvo Kathryn Mayorge. "Že spet, ali kaj? Sem srečen človek. Če me spomin ne vara, smo pred dvema tednoma objavili sporočilo za javnost. Z odvetniki smo zelo samozavestni. Pomembno je, da uživam v življenju in nogometu, resnica pa bo prej ali slej zmagala."

Ronaldo je pred petimi leti na Old Traffordu gostoval z Realom - dosegel je zadetek, vendar se ga ni veselil. "Tokrat velja isto pravilo," je še dodal 33-letni napadalec.

Članki iz rubrike