franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 23.10.2018 10:58:19

Florentino Perez se bo težko SESTAVIL! TAKEGA šoka gotovo NI PRIČAKOVAL!

Reuters
Real je konec tedna doživel nov šok, domači poraz z Levantejem je poglobil krizo španskega velikana. Predsedniku Florentinu Perezu pa se 'meša'!

Niz katastrofalnih rezultatov je močno zamajal stolček trenerju Julenu Lopeteguiju, ki je tik pred tem, da ga Real odslovi. Si predstavljate, kako neslaven zaključek sodelovanja, do katerega je senzacionalno prišlo tik pred začetkom mundiala v Rusiji, ko je bil Lopetegui še selektor Španije, bi to bil?

No, dan, ko se bo to zgodilo, očitno ni več daleč. Pri Realu so že našli njegovo zamenjavo, na vročo klop bi lahko sedel Antonio Conte. Italijanski strokovnjak sicer še vedno čaka na odpravnino, ki bi mu jo moral po njegovem mnenju izplačati Chelsea.



Kljub temu pa so se njegovi zastopniki s predstavniki Reala že pogovarjali o morebitnem sodelovanju. Ne samo to, predsednik kluba Florentino Perez se je po tem sestanku (in takoj po porazu z Levantejem) pogovarjal s Contejevim agentom Federicom Pastorellom.

Seldnji je Perezu že povedal tudi to, pod kakšnimi pogoji bi Conte prišel na Santiago Bernabeu. Italijan zahteva podobno plačo kot jo je imel v Chelseaju, se pravi, da se vsota vrti nekje v bližini destih milijonov evrov na leto. To pa je precej več kot v Realu zasluži Lopetegui, ki ga plačujejo šest milijonov evrov letno. Zdaj je samo vprašanje, kako močno si Conteja želi Perez, oziroma, kako močno si Conte želi voditi Real, odgovor na ti vprašanji bi namreč lahko nakazal, kdo izmed njiju bi bil pripravljen popustiti, da bi prišlo do sodelovanja.

Članki iz rubrike