Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 16.10.2018 08:15:46

ŠKANDAL epskih razsežnosti: Zvezdniku Barcelone zaradi nasilja grozi dolgoletna ZAPORNA KAZEN!

Turškemu nogometašu Ardi Turanu grozi dvanajst in pol let zapora po pretepu z znanim turškim pevcem okoli ženske. Tožilstvo Turana preganja zaradi spolnega napada, nedovoljenega posedovanja orožja in namerne povzročitve telesne poškodbe.

Obtožnica proti 31-letnem članu Barcelone, ki je trenutno posojen turškem prvoligašu Basaksehirju, se nanaša na dogodke iz prejšnjega tedna v enem od istanbulskih nočnih klubov, poroča francoska tiskovna agencija AFP, ki se sklicuje na turško agencijo Anadolu.

Turan naj bi se z znanim turškim pevcem Berkayem Sahinom sporekel glede ženske, ki je po poročanju turških medijev v zvezi z pevcem. To naj bi Turan nadlegoval, kar je povzročilo spor in kasnejši obračun s Sahinom.

Pri tem naj bi se nogometaš Sahina, ki je prav tako obtožen zaradi njegove vloge v pretepu, za kar mu grozi do dve leti zapora, lotil s pestmi in mu zlomil nos.


Turan se je glede nočnih dogodkov, ki so povzročili vihar v turški javnosti, že prejšnji teden moral zglasiti na policijski postaji in podati izjavo, vendar so ga policisti nato izpustili na prostost.

Kot še poroča AFP, je po pretepu sledil bizaren niz dogodkov, ko je Turan obiskal bolnišnico, kjer so Sahina zdravili zaradi zlomljenega nosu, in pevca rotil za odpuščanje, pri tem pa mu je celo ponudil svojo pištolo in rekel, da naj ga kar ustreli.

Napadalni vezist, ki je v svoji barviti karieri odigral 100 tekem za turško izbrano vrsto, je najbolj znano turško nogometno ime v svetu.

Ob dobrih predstavah je bil sicer tudi pogosto vpleten v incidente na in izven zelenic. Tako si je maja letos zaradi verbalnega in fizičnega napada na sodnika - tega je odrinil - prislužil kazen 16 tekem prepovedi igranja v turški ligi.

Članki iz rubrike