favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 11.10.2018 16:30:22

Kaj si ti NOR? Pri italijanskem velikanu ne vedo, kam z denarjem, TO SO ŠTEVILKE, o katerih so sanjali!

Reuters
Neigranje v ligi prvakov je resnično lahko velik udarec, ne glede na to, za kateri klub gre. To je na svoji koži močno občutil italijanski velikan ...

Inter se je prvič po sezoni 2011/12 uvrstil v najmočnejše klubsko tekmovanje na svetu in čeprav sta za moštvi šele dva kroga skupinskega dela, se črno-modrim lahko samo smeji.

Z zmagama nad Tottenhamom in PSV-jem se lahko pohvalijo s stoodstotnim izkupičkom, kar jim je tudi na stežaj odprlo vrata za uvrstitev v izločilne boje. Toda naslednji podatek vas bo dobesedno osupnil.



Inter ima doslej z ligo prvakov in prodajo vstopnic za tekme že okoli 54 milijonov evrov prihodkov. Ta podatek dobi dodatno razsežnost, če vam povemo, da je to kar 20 odstotkov prihodkov iz prejšnje sezone. Sodelovanje v skupinskem delu lige prvakov je prinesel 38,9 milijona evrov, vsaka zmaga je prinesla še dodatnih 2,7 milijona, z uvrstitvijo med najboljših šestnajst bi dodali še 9,5 milijona evrov.

K temu pa je treba prišteti, da je dozdajšnjih pet domačih tekem zagotovilo še približno deset milijonov, od tega samo dvoboj s Tottenhamom 3,5 milijona, kar skupno že nanese skoraj 54 milijonov evrov.

Članki iz rubrike