magnifico 1 Odkrito.si

FOTO: Ponosni oče Magnifico pokazal postavnega ...

karl lagerfeld Svet24.si

Umrl je slavni modni oblikovalec

Horoskop Petisvet.si

Horoskop od 18.2. do 24.2.2019

čakalne vrste, bolnišnica Svet24.si

Helikopterski prevozi, hišni nadstrešek in druga...

luka doncic Svet24.si

Anamaria Goltes prvič v ZDA o sebi in svojem ...

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Hailey razkrila najslabšo navado Justina Bieberja

tina maze2 Njena.si

Cigansko življenje Tine Maze

nu
nu
2 11.10.2018 15:58:19

NOV PROTIUDAREC! Cristianov primer posilstva dobiva NOVE RAZSEŽNOSTI, spregovoril REAL, spregovorili Nemci!

Reuters
V sredo se je oglasil odvetnik Cristiana Ronalda Peter Christiansen.

Ta je, kot tudi njegova stranka, kategorično zavrnil vse obtožbe. Dokumenti, na katere se je v tej zgodbi opiral nemški Der Spiegel, ki je to tudi prvi objavil, naj bi bili po njegovem mnenju prirejeni. V zadnjih treh letih so bili – kot del kibernetskega kriminala – v elektronski obliki odtujeni, potem pa v rokah novinarjev nemškega časnika v določenih delih spremenjeni oziroma delno izbrisani ter kot takšni objavljeni.

Na Christiansenove besede o spremenjenih in ponarejenih dokumentih pa so se danes oglasili tudi pri Der Spieglu, kjer so strogo zavrnili očitke Ronaldovega odvetnika in zatrdili, da imajo v posesti na stotine dokumentov, ki dokazujejo njihovo poročanje in da nimajo nobenih dvomov glede njihove avtentičnosti, saj so jih natančno pregledali, informacije preverili, z njimi se je ravno zaradi bojazni o ponaredkih pred objavo ukvarjala tudi njihova pravna služba.

Svoje jasno stališče glede situacije je podal tudi Real Madrid. Ta je v zapisu na spletni strani napovedal tožbo proti portugalskemu časniku Correio de Mahna, ki naj bi objavil lažne informacije, s katerimi so blatili podobo kluba. Portugalci so namreč zapisali, da je bil klub tisti, ki je leta 2010 Cristiana prisilil v podpis dogovora s Kathryn Mayorga. 'Real Madrid ni ničesar vedel o tej zadevi in tako tudi ni izvajal pritiska nad nikomer. Hočemo popoln popravek v mediju, kjer je bilo to objavljeno,' so med drugim zapisali na spletni strani.

Značke: ronaldo, spiegel, real

Članki iz rubrike