jasmina kandorfer Odkrito.si

Globoka žalost slovenske voditeljice: jokala v ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 19. decembra

Ženska angel Petisvet.si

Angeli govorijo, slišimo jih drugače!

beltinci_bankomat Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ostala je globoka luknja: v ...

Sophida Kanchanarin Svet24.si

Kritizirala je stvaritev princese, sedaj ji grozi ...

Meghan Markle Njena.si

FOTO: Tako velik je že trebušček Meghan Markle

salome2 Njena.si

Salome se je življenje obrnilo na glavo

nu
nu
2 11.10.2018 15:58:19

NOV PROTIUDAREC! Cristianov primer posilstva dobiva NOVE RAZSEŽNOSTI, spregovoril REAL, spregovorili Nemci!

Reuters
V sredo se je oglasil odvetnik Cristiana Ronalda Peter Christiansen.

Ta je, kot tudi njegova stranka, kategorično zavrnil vse obtožbe. Dokumenti, na katere se je v tej zgodbi opiral nemški Der Spiegel, ki je to tudi prvi objavil, naj bi bili po njegovem mnenju prirejeni. V zadnjih treh letih so bili – kot del kibernetskega kriminala – v elektronski obliki odtujeni, potem pa v rokah novinarjev nemškega časnika v določenih delih spremenjeni oziroma delno izbrisani ter kot takšni objavljeni.

Na Christiansenove besede o spremenjenih in ponarejenih dokumentih pa so se danes oglasili tudi pri Der Spieglu, kjer so strogo zavrnili očitke Ronaldovega odvetnika in zatrdili, da imajo v posesti na stotine dokumentov, ki dokazujejo njihovo poročanje in da nimajo nobenih dvomov glede njihove avtentičnosti, saj so jih natančno pregledali, informacije preverili, z njimi se je ravno zaradi bojazni o ponaredkih pred objavo ukvarjala tudi njihova pravna služba.

Svoje jasno stališče glede situacije je podal tudi Real Madrid. Ta je v zapisu na spletni strani napovedal tožbo proti portugalskemu časniku Correio de Mahna, ki naj bi objavil lažne informacije, s katerimi so blatili podobo kluba. Portugalci so namreč zapisali, da je bil klub tisti, ki je leta 2010 Cristiana prisilil v podpis dogovora s Kathryn Mayorga. 'Real Madrid ni ničesar vedel o tej zadevi in tako tudi ni izvajal pritiska nad nikomer. Hočemo popoln popravek v mediju, kjer je bilo to objavljeno,' so med drugim zapisali na spletni strani.

Značke: ronaldo, spiegel, real

Članki iz rubrike