Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
4 11.10.2018 15:45:39

PREBERITE, 'PRAVI' SLOVENCI! Tavareseve besede o sinovem IGRANJU ZA SLOVENIJO dvigujejo dlake!

Drago Wernig - TAKA
Zvezdnik Maribora Marcos Tavares ne skriva navdušenja, da je njegov najstarejši sin zaigral v dresu slovenske reprezentance.

Marcos Tavares in Marcos Tavares. Oče in sin. Prvega pozna sleherni slovenski nogometni navdušenec, slednjega bodo še spoznali. Sin velikega zvezdnika Maribora stopa po očetovih stopinjah, že zdaj kaže obilo talenta. "Dobro dela, lepo napreduje, tako kot jaz igra na položaju napadalca," je v nedavnem intervjuju za Ekipo SN dejal Tavares starejši, ki ne skriva navdušenja nad dejstvom, da je njegov sin nastopil tudi v dresu slovenske reprezentance do 15. leta starosti. Nikoli ni skrival, da si je tudi sam želel nastopiti za Slovenijo, a zaradi strogih pravil to ni bilo možno.

"Zdaj je za Slovenijo zaigral sin. To je to! Kaj bi sploh še hotel?! Težko bi vam z besedami opisal, kako neizmerno vesel sem, da se je to zgodilo. In ponosen, ponosna je vsa družina. To je izjemno. S sinom se o tem veliko pogovarjava. Sam sem bil član mlajših reprezentančnih selekcij Brazilije in vem, kako stvari potekajo, zato mu skušam pomagati z nasveti. Predvsem pa mu polagam na dušo, da mora ostati dober človek. Karkoli se bo zgodilo, morebiten uspeh ga ne sme spremeniti. To je bistvenega pomena," je navdušen Tavares.

Članki iz rubrike