jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

challe1 Svet24.si

Challe Salle: Mami rad povem, da je imela vedno ...

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

duša 1 Svet24.si

Preverite: morda pri živem telesu umirate

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

lea sirk_presenecenje Njena.si

Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti

nu
nu
4 11.10.2018 15:45:39

PREBERITE, 'PRAVI' SLOVENCI! Tavareseve besede o sinovem IGRANJU ZA SLOVENIJO dvigujejo dlake!

Drago Wernig - TAKA
Zvezdnik Maribora Marcos Tavares ne skriva navdušenja, da je njegov najstarejši sin zaigral v dresu slovenske reprezentance.

Marcos Tavares in Marcos Tavares. Oče in sin. Prvega pozna sleherni slovenski nogometni navdušenec, slednjega bodo še spoznali. Sin velikega zvezdnika Maribora stopa po očetovih stopinjah, že zdaj kaže obilo talenta. "Dobro dela, lepo napreduje, tako kot jaz igra na položaju napadalca," je v nedavnem intervjuju za Ekipo SN dejal Tavares starejši, ki ne skriva navdušenja nad dejstvom, da je njegov sin nastopil tudi v dresu slovenske reprezentance do 15. leta starosti. Nikoli ni skrival, da si je tudi sam želel nastopiti za Slovenijo, a zaradi strogih pravil to ni bilo možno.

"Zdaj je za Slovenijo zaigral sin. To je to! Kaj bi sploh še hotel?! Težko bi vam z besedami opisal, kako neizmerno vesel sem, da se je to zgodilo. In ponosen, ponosna je vsa družina. To je izjemno. S sinom se o tem veliko pogovarjava. Sam sem bil član mlajših reprezentančnih selekcij Brazilije in vem, kako stvari potekajo, zato mu skušam pomagati z nasveti. Predvsem pa mu polagam na dušo, da mora ostati dober človek. Karkoli se bo zgodilo, morebiten uspeh ga ne sme spremeniti. To je bistvenega pomena," je navdušen Tavares.

Članki iz rubrike