andrej škufca 2 Odkrito.si

Andrej Škufca o nosečnosti: Dolgo sva čakala

nesreča, slavija, avtobus Svet24.si

FOTO in VIDEO: Žrtvoval sebe, da reši druge? ...

jasnovidnost Petisvet.si

Čutila sem, da se bo sinu zgodilo nekaj groznega

karl erjavec, alenka bratušek Svet24.si

Alenka Bratušek ogroža Karla Erjavca

danny leiner Svet24.si

Umrl režiser kultnih komedij Zadeta modela in ...

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber končno potrdil poroko

Severina Magija_1 Njena.si

Olala, ta lepotica je Severinina nečakinja!

nu
nu
3 11.10.2018 10:08:22

HUD ŠKANDAL v glasovanju za zlato žogo! MESSI Z NASKOKOM VODIL, potem pa se je ZGODILO TOLE!

vszi
Slovito francosko revijo France Football preganja neverjeten dogodek.

Potem ko so na začetku tedna podeljevalci kultne zlate žoge objavili 30 finalistov letošnjega izbora, so na spletni strani revije organizirali glasovanje bralcev na temo, kdo bi moral dobiti to najbolj prestižno individualno priznanje. Za glavna favorita veljata dobitnik priznanj Uefe in Fife Luka Modrić, tudi uradno najboljši igralec svetovnega prvenstva, in svetovni prvak Antoine Griezmann, ki je bil izjemno razočaran v dosedanjih izborih.

No, v pričakovanju glasovanja žirije pa v omenjeni anketi ne o Modriću ne o Griezmannu ni bilo ne duha ne sluha. Namesto tega je po več tisoč glasovih s kar 48 odstotki vodil Lionel Messi, ki naj pri žiriji ne bi imel možnosti niti za uvrstitev med tri, drugi je bil Mohamed Salah, tretji Cristiano Ronaldo z zgolj 8 odstotki, vsi ostali vključno z Modrićem pa so dobili še občutno manj od tega. In kaj je naredil France Footbal? Preprosto je izbrisal anketo s strani. 

Pa ne samo to, nekaj minut je povezava, na kateri je bila prej anket, celo vodila do nekega starejšega članka o Messijevih davčnih težavah. S čimer je že jasno, da se obeta precejšen škandal. Že tako ali tako je jasno, da bo zlata žoga letos dvignila ogromno prahu, zdaj pa ga bo v primeru Modrićeve ali Griezmannove zmage še toliko več.   

Članki iz rubrike