Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 11.10.2018 10:06:40

Tole bo še ZELO PESTRO: Prišel je kot veliki ZVEZDNIK, zdaj pa ga MESSI in druščina PODIJO IZ BARCELONE!

Reuters
Rezultati Barcelone v zadnjem času niso na želeni ravni, tudi trenerju Ernestu Valverdeju se posledično trese stolček. Stvari pa ne 'klapajo' niti v slačilnici.

Po nizu štirih tekem brez prvenstvene zmage je mogoče v klubu čutiti veliko napetost. Oglasilo pa se je tudi nekaj zvezdnikov prvega moštva, z Lionelom Messijem na čelu, ki na nek način zahtevajo, da bi eden od njihovih soigralcev zapustil Camp Nou.

Poleti je Arturo Vidal prišel kot (velika) okrepitev, Barca je Bayernu zanj odštela 18 milijonov evrov, a med soigralci je Čilenec preprosto nezaželen. Španski Sport poroča, da jih moti njegova aktivnost na družbenih omrežjih, saj si tudi prek njih želi izboriti mesto v udarni zasedbi.


Zdaj pa je še javno priznal, da je močno razočaran in jezen nad statusom, ki ga ima trenutno v Barceloni. Preprosto si želi večje minutaže in pomembnejše vloge v ekipi. Pri Don Balonu so celo zapisali, da se je znašel v nemilosti pri glavnih zvezdnikih ekipe. Messi, Pique, Coutinho in Suarez ga nočejo v slačilnici, saj mu po njihovem mnenju ni mesta v Barceloni, zato želijo, da se poslovi od kluba.

Oglasil se je tudi generalni direktor kluba Pep Segura, ki je prepričan, da je Vidal s svojim obnašanjem na družbenih omrežjih užalil soigralce. Prepričan je, da je z zapisi pokazal, da se ne zna vesti kot profesionalec in ne kaže spoštovanja do soigralcev in trenerjev. "V klubu kot je Barca, kjer igrajo vrhunski profesionalci, se Vidal zagotovo zaveda, da je naredil napako in da je pokazal nespoštovanjedo soigralcev. Toda prepričan sem, da bo to popravil," je v pogovoru za Sport dejal Segura.

Zdaj je na potezi Ernesto Valverde in tudi uprava kluba, bodo zvezdniki uslišani ali bo trener raje dobro premislil, preden se odloči. Navsezadnje je vselej zelo pomembno, da ima trener na voljo širok igralski kader in igralce, na katere lahko računa v vsakem trenutku.

Članki iz rubrike