atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 10.10.2018 17:33:33

HUDE OBTOŽBE na Bišćanov račun! To se ne bo kar tako končalo! Resda je vrhunski trener, toda ...

Martin Metelko
Nekdanji trener Olimpije Igor Bišćan je v velikih škripcih.

Igor Bišćan je šele prispel v Rijeko, pa že ima ogromne težave. Ne marajo ga najzvestejši navijači Rijeke Armada, ki ga že podijo iz kluba zaradi grehov iz preteklosti. Nakopal pa si je tudi bes Ciprčanov, saj je preden se je odločil na prihod na Reko, že podpisal predpogodbo s ciprskim prvoligašem Anorthosisem

Na Bišćana sta zelo jezna tudi nekdanja hrvaška reprezentanta, Danijel Pranjić in Gordon Schildenfeld. Slednji je v pogovoru za Sportske Novosti izrekel ogromne kritike na račun nekdanjega stratega zmajev. "Zgodba okrog Igorja Bišćana zadeva mene, zato sem se odločil nekaj povedati na to temo. Kajti prav mene je predsednik Anorthosisa povprašal za mnenje o Bišćanu, jaz pa sem mu povedal samo najboljše stvari, rekel sem, da bi on bil izjemen trener za naš klub. In potem se zgodi to, nerazumljivo ..." je začel izkušeni branilec. 

"Predsednik mi je poslal sporočilo: 'to so vaši, hrvaški posli.' Zamislite si, kako sem se počutil. Sedaj se morava s Pranjićem braniti na način: 'veste, pa saj ni tako in tako naprej' Res se počutiva neugodno. Bišćan je s to potezo zaprl vhod vsem Hrvatom na Ciper. Zdaj bodo vsi dobro razmislili, če bodo pripeljali nekoga iz Hrvaške. Res nama je težko. Naju so povprašali za Bišćana, oba sva rekla 'da, seveda'. Trenerske vrednote Bišćana so vrhunske. A kar se tiče tega, kar je naredil, to zares ni bilo korektno," je nadaljeval Schildenfeld. 

"Cel dan pri predsedniku kluba braniva svoje in tuje lice. Bišćan je podpisal pogodbo pred štirimi dnevi! Predsednik ga je potem pustil, da gre na humanitarno tekmo na Kitajsko, ker ga je prosil, če sme iti. Glede na to, da je podpisal pogodbo, ne verjamem, da se bo vse skupaj kar tako končalo. Ne vem, kakšne so pravne posledice, toda trdim, da ne moreš tega kar tako narediti. Jaz tega ne bi mogel nikdar narediti," je zaključil jezni Schiledenfeld.

Članki iz rubrike