Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
1 10.10.2018 16:13:47

Dervišević brez dlake na jeziku priznal, da se je kregal z Zahovićem! Nikdar ne uganete, zakaj! (video)

Jurij Kodrun
Slovenski reprezentančni vezist Amir Dervišević je znan kot človek brez dlake na jeziku.

Visokorasli Amir Dervišević je v tej sezoni v izjemni formi. Trenutno je z naskokom najboljši asistent slovenske prve lige, zbral je že 9 asistenc. S svojimi dobrimi igrami si je vnovič priboril vabilo v slovensko reprezentanco, ki jo najprej v soboto čaka tekma na Norveškem, nato v torek še dvoboj v Ljubljani proti Cipru. 

Dervišević je igralec, ki rad komunicira z novinarji, tudi tokrat ni bilo nič drugače. 26-letni vezist je v druženju s predstavniki medijev razkril marsikaj zanimivega, med drugim je za Planet v smehu priznal tudi, da se je na zadnji prvenstveni tekmi Maribora z Aluminijem skregal tudi z Luko Zahovićem. Zaradi zmagovitega zadetka, ki ga je zabil sam iz prostega strela, Zahović pa je želel, da bi gol pripisali njemu ... 


"Mišljeno je bilo kot podaja. Delamo pa na treningih tako, da naj bi šle vse podaje proti vratom. Takšni goli so meni še slajši, če se nobeden ne dotakne. Čeprav sem se kregal z malim Zahotom, ki je trdil, da se je dotaknil žoge, čeprav se je ni (smeh, op. p.). Na koncu je bilo vendarle vse pozitivno. Vzeli smo tri točke, soigralci se lahko zdaj malce spočijejo, potem pa bomo pripravljeni za nadaljevanje," je vse skupaj v šali pokomentiral Dervišević.

In priznal tudi, da kljub zmagi proti Kidričanom stvari v Ljudskem vrtu trenutno niso najboljše. Da igra ni dobra. "O tem smo se pogovarjali po tekmi z Aluminijem s športnim direktorjem (Zlatko Zahović, op. p.) in trenerjem (Darko Milanić, op. p.). Res je, zmaga je vredna tri točke, a to ni naša igra. To ni to, kar bi hoteli. Zadnji dve tekmi smo bili slabi," je dejal Dervišević. 

Zadetek Derviševića, ki si ga je želel prilastiti Zahović, si lahko ogledate v priloženem videoposnetku. 

Članki iz rubrike