Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.10.2018 15:41:21
Deli članek:

ŠKANDAL! TEORIJA ZAROTE? Ta žreb pokalnega tekmovanja se je vpisal v zgodovino (VIDEO)

Gotovo ste že kdaj ob ogledu žreba parov posumili, da je ta prirejen, da skratka ni pošten. Poglejte, kaj se je zgodilo v Luksemburgu.

Luksemburška nogometna zvezda je žreb parov v več pokalnih tekmovanjih neposredno prenašala preko svoje uradne Facebook strani, in morda ta gospod tega ni vedel. Vsaj videti je bilo tako. Ko so pod streho uspešno spravili žrebe v pokalu rezervnih ekip, ženskem pokalu in futsal pokalu, je prišel na vrsti glavni žreb - osrednji dogodek večera.

Človek, ki je vlekel žogice (pravzaprav rumene kroglice iz kinder jajčkov) iz ogromne prozorne posode, je počel prav tisto, kar ne bi smel. Morda je šlo za teorijo zarote, morda je šlo za nespretno goljufanje, morda si je le zaradi tega, ker je lastnik sponzorja pokalnega tekmovanja, dovolil preveč. Morda pa je le pregloboko pogledal v kozarec, kot je videti v video posnetku.

Skratka, tale "Infantino" je grabil kroglice in jih metal nazaj v posodo. Kot da bi vselej iskal prav posebno kroglico, jih je več pretipal in pazljivo izbiral med njimi. To vsekakor ni bil žreb, kakršen bi ta moral biti. Medtem ko je sumljivo opravljal svoje delo, je stalno pogledoval levo in desno, kot da bi ga skrbelo, ali ga kdo opazuje. Pri tem pa je očitno pozabil, da ga stalno snema kamera, da ga skratka ljudje gledajo v neposrednem prenosu.

Posnetek je seveda takoj zaokrožil po svetovnem spletu, luksemburška zveza pa je pripomnila, da je gospod res vračal kroglice, vendar ni nobene odprl. Že res, vendar saj veste, kaj pravijo različne teorije zarote o posebej označenih ali ogretih kroglicah.