Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.10.2018 14:43:50
Deli članek:

Zgodilo se je. MARCOS TAVARES odigral prvo tekmo za NAŠO reprezentanco. Video BOŽA DUŠO! (video)

Drago Wernig - TAKA

Naši upi so bili boljši od slovaških vrstnikov.

Že pred dnevi smo pisali o tem, da bo Marcos Tavares vendarle zaigral v dresu slovenske reprezentance. Ne mariborska ikona, ki mi pravila Fife kljub slovenskemu potnemu listu to onemogočajo, temveč njegov sin - Marcos Tavares ml.

Nedavno je bil povabljen na trening reprezentance U-15 na Brdu pri Kranju, zdaj je up vijoličastih odigral tudi prvo tekmo s slovenskim grbom na prsih. Zgodilo se je na Slovaškem, kjer bodo obetavni Slovenci odigrali dve prijateljski preizkušnji s tamkajšnjimi vrstniki. Prva je že za njimi in bili so nadvse uspešni, izbranci seletorja Tomaža Petroviča so zmagali s 3:0, med strelce so se vpisali Srđan Kuzmič, Stefan Ilić in Gašper Černe. Marcos Tavares je dvoboj začel na klopi za rezervne igralce, na igrišče je prišel v 55. minuti in v končnici enkrat zapretil domačemu vratarju.

Slovenija, ki jo v četrtek čaka še ‘povratni obračun’ s Slovaki, se je prestavila v postavi Dermastija – Leban, Ilić (od 69. Hovnik), Kuzmič, Belinc – Kamešek Pahič, Andjelić – Preksavec (od 55. Tavares), Kljun, Rovšek (od 76. Motaln) – Černe (od 76. Puconja).

Če se vam posnetek ne prikaže, potem sledite TEJ POVEZAVI.