Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.10.2018 13:12:10
Deli članek:

TO JE RESNICA O OBLAKU, o kateri govorijo VSI! Selektor odprl dušo, besede ne puščajo RAVNODUŠNIH

Tmoža Kavčič je najbolj odkrito doslej spregovoril o Janu Oblaku.

Jana Oblaka seveda ponovno ni na seznamu slovenske izbrane vrste, kar so med vrsticami napovedali že pred časom, zdaj pa je tudi uradno potrjeno. Kavčič je na vprašanje, ali je z njim govoril in kakšen je status prvega zvezdnika odgovoril izjemno odkrito. Praktično je dal vedeti, da je Oblak 'prepovedal' selektorjevo udeležbo na sestanku v Madridu."Dobil sem informacijo o Janu Oblaku, in sicer gre za informacijo, ki ste jo lahko prebrali tudi vi. Govoril z njim nisem," je poudaril. 

"Ker vem, kaj bo vaše naslednje vprašanje, bom kar takoj odgovoril nanj," se Kavčič ni skrival. "Zraven nisem šel zato, ker je Oblak izrazil željo, da se dobi samo s predsednikom. Rad bi še povedal, da jaz nisem nobenemu ponudil, da bo kapetan, kaj šele obljubil, o čemer je govoril Oblak," je dejal in dal jasno vedeti, kako slaba je situacija. "Upam, da se bo pozdravil, da bo pripravljen, ker ga reprezentanca potrebuje," pa je dodatek, ki ga lahko razumete, kakor hočete. 

Je pa selektor prvega zvezdnika še pozval na srečanje, ki se mu vratar Atletica tako uspešno izogiba. "Z Janom se lahko sestanem kadarkoli in kjerkoli. Kjerkoli in kadarkoli, pogovarjava se lahko o vsem. Z moje strani ni nobenega problema, težava nisem jaz," je bil jasen, da bolj ne bi mogel biti.