Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 18.09.2018 15:01:44

Italijani s strahospoštovanjem pišejo o slovitem tunelu Marakane: Ta opis in posnetek vas bosta preganjala v sanjah ... (video)

Italijanski mediji s polni člankov na temo stadiona v Beogradu.

V svetu nogometa ga bržkone ni stadiona, ki bi se lahko primerjal z Marakano. Oziroma z ozkim in dolgim tunelom, po katerem se nogometaši sprehodijo od slačilnice do zelenice.

Zdaj so se o tem edinstvenem primeru razpisali italijanski mediji, saj bo danes v Beogradu na sporedu dvoboj med njihovim Napolijem in Crveno zvezdo. Seveda so se še posebej razpisali o tunelu, to je opis, ob katerem vas bo spreletel srh. "Izhod iz slačilnice ni nič posebnega. Nato z desne strani slišite hrup in zagledate tunel, skozi katerega se morate prebiti in skozi katerega se sliši hrup. Tukaj se začne panika. Najprej opazite njegovo dolžino, saj ne vidite konca. Nato opazite naklon. Zdi se, kot da se spuščate v pekel. Mislili smo, da je to zgolj metaforično. Toda ni ... Širok je nekaj metrov, dolg pa 75. In to je šele prvi del. Ko mislite, da ste prišli do konca, ko zagledate svetlobo in hrup, niste na koncu. Štiri korake levo in 19 desno. Nato spet tunel, ki postaja vse bolj ozek. Pred vami je še zadnjih 33 korakov, nad glavo pa hrup in najbolj vročekrvni navijači. Človek se vpraša, kako igrati v takšni atmosferi."

Članki iz rubrike