Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 18.09.2018 14:52:43

RAMOS 'UBIL' GRIEZMANNA! Takih besed še niste slišali, Španec je šel ZELOOO DALEČ!

Sergio Ramos se ni zadrževal, udaril je z vso silo.

Kapetan kraljevega kluba je dočakal svojo priložnost za maščevanje, potem ko je Antoine Griezmann po zmagi na tekmi za evropski superpokal na družabnih omrežjih objavil znamenito podobo kronanja. Na tej upodobitvi je Ramos poveznil krono na glavo nogometaša, ki je to poletje najprej postal svetovni prvak s Francijo, nato pa na omenjeni tekmi v Talinu premagal ravno Real. Zagotovo se je tam skuhala zamera, Ramosa pa je zmotilo še kaj.

Na primer izjemno glasno Griezmannovo oglašanje ob individualnih izborih, potem ko ne v Uefiem ne v Fifinem ni prišel niti med tri finaliste. Francoz je vse skupaj označil za škandalozno, Ramos pa si je na včerajšnji tiskovni konferenci ob začetku lige prvakov dal duška. "Ko poslušam tega fanta, slišim zelo drzno ignoranco, ki ji kar težko verjamem. Ko ga poslušam, se spomnim Buffona, Tottija, Casillasa, Inieste; pravih šampionov, ki nikoli niso osvojili zlate žoge," je dejal.

In šel še dlje: "Antoinu lahko ponudim nasvet, in sicer naj v lastni ekipi poišče ljudi, ki so mu lahko vzor. Simeone, Godin in Koke so, na primer, so ljudje z vrednotami, od katerih se lahko ogromno nauči." No, seveda bi se od takih ljudi marsikaj lahko naučil tudi Ramos, a to je že druga zgodba, o kateri morate nekaj malega presoditi tudi sami.     

Značke: ramos, griezmann

Članki iz rubrike