testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
0 18.09.2018 09:36:47

KATANEC IMA DOVOLJ! Ne bo pustil, da v Iraku na takšen način blatijo njegovo ime

tw
Eden od članov predsedstva iraške nogometne zveze je obtožil Srečka Katanca, da je del denarja od svoje pogodbe nakazal podjetju ...

Vse skupaj je sprožil član predsedstva iraške nogometne zveze Hakim Šaker, ki je obtožil Srečka Katanca, da je del denarja od letne selektorske pogodbe z iraško zvezo (1,2 milijona USD) nakazal agenciji Persian Stars Ltd. od katere pa naj bi potem denar dobili nekateri predstavniki iraške nogometne zveze. Dejstvo je, da je bil Šaker proti imenovanju Katanca za selektorja, ker je imel svojega kandidata. Po mnenju nekaterih iraških novinarjev je Šaker sprožil škandal le zato, ker sam ni pobral denarja, ki bi ga dobil ob imenovanju nekoga drugega za selektorsko mesto. Agencija Persian Stars je v lastništvu Behroza, nogometnega agenta, ki je pripeljal Katanca v Irak.

Seveda je popolnoma normalno, da se je iraška zveza pogovarjala z agencijo, ki je zastopala Katanca in tudi to, da se je del denarja nakazal na to agencijo, saj je agent dobil honorar za svoje delo. Katanec je včeraj dejal, da bo šel s tem primerom neposredno na mednarodno nogometno zvezo Fifo, če se stvari ne bodo uredile in razjasnile, saj ne želi, da se na tak način blati njegovo ime. Zanimivo, da je Šaker še dejal, da Behroz živi v Londonu, in da tam nihče ne najde njegovega naslova. V Londonu ga bo Šaker res težko našel, ker je Behroz prijavljen v Newcastlu. Katanec se v teh dneh vrača v Slovenijo.

Sicer pa se je iraška zveza odločila, da bo sodelovala na turnirju štirih reprezentanc v Savdski Arabiji, na katerem bosta poleg domačinov in Iraka sodelovali še Brazilija in Argentina. Iraška reprezentanca bo na turnirju igrala z Argentino in Savdsko Arabijo (v tem Fifinem terminu je možnost dveh reprezentančnih tekem - 12.-16. oktobra).

Značke: srečko-katanec, irak

Članki iz rubrike