kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 05.09.2018 15:08:52

SENZACIJA in ŠOK na Old Traffordu?! ON je prost in bi rešil Mourinheve težave!

Profimedia
Se bo res zgodilo nekaj, česar ni pričakoval praktično nihče?!

Jose Mourinho je jezen, ker uprava kluba v poletnem prestopnem roku ni uspela pripeljati osrednjega branilca, tako da ima zdaj zelo velike težave na tem igralnem položaju. Zdaj pa so pri Talksportu v svet lansirali novico, ki bi se lahko uresničila. In ki bi verjetno v določeni meri resnično rešila težave portugalskega strokovnjaka z branilci.

Adrian Durham namreč trdi, da bi rdeči vragi morali pripeljati Johna Terryja. Sedemintridesetletni legendarni nogometaš Chelseaja je v prejšnji sezoni igral v angleški drugi ligi (championship), kjer je branil barve Aston Ville. Klub iz Birminghama je ob koncu sezone zašel v denarne težave in bivši kapetan modrih se je odločil zapustiti klub.

Zdaj je prost in s tem dostopen tudi Unitedu, čeprav se je prestopni rok v Angliji končal pred slabim mesecem. Mourinho jasno Terryja odlično pozna še iz časov, ko je vodil Chelsea.

terry
Reuters
John Terry je v pretekli sezoni za Aston Villo odigral 36 tekem, marsikdo pa je prepričan, da je kljub letom še vedno boljši od vseh branilcev, ki jih ima trenutno na voljo Jose Mourinho. To pa so: Smalling, Jones, Rojo in Lindelof. Zanimivo bo videti, ali se bo Mourinho res odločil za takšno možnost, ostaja pa vprašanje, ali bi bil Terry po Chelseaju sploh pripravljen obleči dres rdečih vragov.

Članki iz rubrike