Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 26.08.2018 11:47:04

AGONIJI so naredili KONEC! Loris Karius ima NOV klub! Pričakal ga je TALE sprejem!

Loris Karius
facebook
Nemški nogometni vratar Loris Karius, tragični lik letošnjega finala lige prvakov, je prispel v Istanbul, kjer bo kariero nadaljeval pri turškem prvoligašu Bešiktašu.

Ob prihodu na letališče v soboto zvečer mu je po poročanju turških medijev topel sprejem pripravilo več sto navijačev turškega nogometnega velikana.

Karius bo kot posojeni igralec Liverpoola v enem od najuspešnejših turških klubov skušal izgnati demone dveh velikih napak v finalu lige prvakov maja letos, zaradi katerih je obveljal za glavnega krivca poraza redsov z 1:3 proti Real Madridu.

Po poročajo turških medijev se je ob Kariusovem prihodu na letališču zbralo več sto navijačev turškega kluba. Dnevnik Daily Sabah je v spletni izdaji tako objavil fotografijo nasmejanega Kariusa, ki pozira v pozi orla, sicer znani gesti navijačev Besiktasa.

O prestopu 25-letnega vratarja v Besiktas so prvič poročali turški mediji že v torek, Liverpool pa je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP v soboto potrdil dogovor s turškim klubom o dveletni posoji.

V izjavi so pri redsih še zapisali, da vsi v Liverpoolu "želijo Lorisu vse najboljše v času njegove posoje". Medtem je Bešiktaš z objavo predstavitvenega videa na Twitterju naznanil njegov prihod v največje turško mesto.

Pred dokončanjem prestopa bo Karius sicer moral opraviti še zdravniški pregled, ki je na sporedu danes, dodaja AFP.

Bešiktaš, ki je dvakrat zapored osvojil turško prvenstvo, preden je lani Galatasaray prekinil njegov niz, je iskal vrhunskega vratarja vse od odhoda španskega čuvaja mreže, Fabrija, ki se je preselil k Fulhamu.

Po predstavi v ligi prvakov se je v bran Kariusa sicer postavil trener Liverpoola Jürgen Klopp, ki je pozneje dejal, da je vratar napake storil zaradi pretresa možganov, ki ga je utrpel med tekmo. A kljub temu se je njegov status prvega vratarja moštva rdečih končal, saj so redsi za rekordnih 67 milijonov funtov na Anfield Road iz Rome pripeljali 25-letnega brazilskega čuvaja mreže Alissona.

Značke: nogomet, prestop, turčija

Članki iz rubrike