prasarita 06 Odkrito.si

Ženske imamo poslanstvo, zato moramo ostati ...

Horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 17. novembra

Manas Petisvet.si

Na teh točkah v Sloveniji se dogajajo čudežne ...

požar v mežici, gasilci, splošna Svet24.si

VIDEO: Na teren gasilci z vse Koroške: pogorele ...

selena Svet24.si

Jasnovidnost: darilo ali morda prekletstvo?

bql+zorjan Najstnica.si

Na finalu TOP NAJSTNICE Nika Zorjan in BQL!

fredi miler Njena.si

Fredi Miler v bolnišnici

nu
nu
0 26.08.2018 11:42:42

KOPRSKO zadovoljstvo: 6 točk, 10 golov in novih 400 TISOČ EVROV na računu

Na Bonifiki prevladujejo nasmejani obrazi.

Tako kot so želeli in kot so napovedali, so Koprčani prvenstvo v 3. SNL – zahod začeli silovito. Z dvema zmagama. Damir Milinović in njegovi varovanci so v prvem krogu v Ajdovščini z 2:0 ugnali Primorje, v sobotnem večeru pa so na Bonifiki s kar 8:0 premagali Jadran Hrpelje Kozino. Trikrat se je med strelce vpisal Opara, dvakrat je v polno zadel Vrdoljak, po enkrat so bili uspešni Fatić, Tomić in Petrović.

Ampak rezultati še zdaleč niso edini razlog za zadovoljstvo na Bonifiki, še bolj so se razveselili nadvse izdatne finančne injekcije. Klub in Luka Koper sta namreč rešila sodni spor. Kot je znano, je FC Koper tožil Luko Koper, ki se je lani odločila za prekinitev sponzorske pogodbe, ker naj bi takratna dogajanja na Bonifiki (račun iz davčne oaze ...) škodovala podjetju.

Skupni tožbeni zahtevki naj bi znašali okrog milijona evrov, stranski pa sta se zdaj poravnali, Primorske novice razkrivajo, da za okrog 400 tisoč evrov. Ampak to še ni vse, v kratkem naj bi sledil podpis nove sponzorske pogodbe ...

Članki iz rubrike