roblek 1 Odkrito.si

Slovo znanega Slovenca: le redki so vedeli za to

audi Svet24.si

FOTO: Živijo v študentskem domu in vozijo drage ...

uvodna Petisvet

Iz globoke meditacije se ni več vrnil

nisku, prometna nesreča Svet24.si

Nagi sedli v avto, sosede strpali v prtljažnik in...

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan prvič sama: to jo je povsem "zvilo"

miss slovenije Najstnica.si

Kaj prinese naziv Miss Slovenije?

pretep v baru Njena.si

Pretep se je končal v bolnišnici!

nu
nu
0 26.08.2018 11:42:42

KOPRSKO zadovoljstvo: 6 točk, 10 golov in novih 400 TISOČ EVROV na računu

Na Bonifiki prevladujejo nasmejani obrazi.

Tako kot so želeli in kot so napovedali, so Koprčani prvenstvo v 3. SNL – zahod začeli silovito. Z dvema zmagama. Damir Milinović in njegovi varovanci so v prvem krogu v Ajdovščini z 2:0 ugnali Primorje, v sobotnem večeru pa so na Bonifiki s kar 8:0 premagali Jadran Hrpelje Kozino. Trikrat se je med strelce vpisal Opara, dvakrat je v polno zadel Vrdoljak, po enkrat so bili uspešni Fatić, Tomić in Petrović.

Ampak rezultati še zdaleč niso edini razlog za zadovoljstvo na Bonifiki, še bolj so se razveselili nadvse izdatne finančne injekcije. Klub in Luka Koper sta namreč rešila sodni spor. Kot je znano, je FC Koper tožil Luko Koper, ki se je lani odločila za prekinitev sponzorske pogodbe, ker naj bi takratna dogajanja na Bonifiki (račun iz davčne oaze ...) škodovala podjetju.

Skupni tožbeni zahtevki naj bi znašali okrog milijona evrov, stranski pa sta se zdaj poravnali, Primorske novice razkrivajo, da za okrog 400 tisoč evrov. Ampak to še ni vse, v kratkem naj bi sledil podpis nove sponzorske pogodbe ...

Članki iz rubrike