krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

nu
nu
1 18.08.2018 22:05:51

ŠOK NA HRVAŠKEM! Članu srebrne ekipe iz Rusije grozi celo KONEC KARIERE

Reprezentanca Hrvaške
Profimedia
Ko se je prah po drugem mestu na svetovnem prvenstvu nekoliko polegel, so se na Hrvaškem kar po vrsti od dresa z državnim grbom poslavljali tvorci velikega uspeha. Potem pa je danes odjeknila še posebej šokantna novica.

Na rednem zdravniškem pregledu so pri članu Milana Ivanu Striniću ugotovili začetek hipertrofije (povečanja) srčne mišice. Zdravniki so mu predpisali strogo mirovanje, dokler ne bo opravil dodatnih raziskav. Hrvaški reprezentant sicer ostaja optimističen, vendar se z zdravjem ne gre igrati.

"Ni razloga za skrb, to ni nič posebnega. Kakšnih deset dni bom počival, opravil dodatne preglede, po mnenju zdravnikov pa bom že čez kakšen mesec pripravljen za igro," pravi Strinić, ki dodaja, da so zaradi vsega, kar se dogaja v svetu nogometa, previdni. Zato so mu tudi predpisali strogo mirovanje, kar pa Striniću pride prav, da bo do konca pozdravil poškodovano tetivo.

strinic
Ivan Strinić
Profimedia



"Kar naenkrat se je dvignil prah zaradi tega, jaz pa sem prepričan, da bo še naprej igral nogomet na najvišji ravni. Ni še prišel čas za slovo," je še poudaril 31-letni Dalmatinec.

Vseeno mora biti zdravje igralca na prvem mestu, kar je poudaril zdravnik hrvaške reprezentance Zoran Bahtijarević, ki še opozarja, da lahko tudi hipertrofija srčne mišice pripelje do nenadne smrti športnika. Če preplah ni bil lažen, bo moral Strinić končati kariero, kar pa je seveda pesimističen scenarij.

Hrvaška in Milan sta v vsakem primeru za nekaj časa ostala brez igralca. Za koliko časa? To bodo povedali zdravniki.

Članki iz rubrike