pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

nu
nu
0 18.08.2018 20:51:57

Ronaldov prestop v Juventus gor ali dol, VRHUNEC PRESTOPNEGA ROKA nas še čaka

vszi
Da brez primernega odziva do zaključka prestopnega roka pri madridskem Realu po izgubi Cristiana Ronalda ne bo šlo, je jasno. Poraz v evropskem Superpokalu je to domnevo le še okrepil.

Po nekaterih informacijah imajo Madridčani pripravljenih kar 350 milijonov evrov, na seznamu želenih nogometašev pa so Neymar, Kylian Mbappe, Eden Hazard, Miralem Pjanić in Marcos Alonso ... in še bi lahko naštevali. Za zdaj je še zatišje, vendar glede na jezo predsednka Florentina Pereza po porazu v Talinu, ne bo več dolgo tako spokojno.


Novi trener Julen Lopetegui želi pripeljati Alonsa, branilca Chelseaja, ki naj bi bil na levi strani zamenjava za Marcela. Skoraj gotovo se bo eden od trojice zvezdnikov (Neymar, Mbappe, Hazard) znašel v kraljevem klubu. O tem je poročal tudi otoški BBC, češ da je to postalo jasno takoj po porazu v Superpokalu, vsi trije pa so že dalj časa na seznamu mogočih okrepitev.

Najbolj zanimiv je kajpak Brazilec, ki se ne bi branil stopiti v Ronaldove čevlje. Perez bi bil po nekaterih informacijah pripravljen zanj odšteti tudi 300 milijonov, še posebej pa bi mu šle na roko Uefine sankcije PSG-ja zaradi nespoštovanja finančnega fair-playja.

Značke: neymar, real-madrid

Članki iz rubrike