kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 12.08.2018 09:16:24

Florentino Perez pripravlja nekaj VELIKEGA: Se je TEMU sploh mogoče upreti?!

Reuters
Real še vedno ni pripeljal zamenjave za Cristiana Ronalda.

Ko je Portugalec Real zamenjal za Juventus, je marsikateri navijač kraljevega kluba nejeverno zavzdihnil. Zavedal se je namreč, da bo izjemnega Portugalca zelo težko zamenjati, če se ga bo sploh dalo.

V klubu so izbrali nekaj igralcev, v katerih vidijo možnega naslednika, od Neymarja do Kyliana Mbappeja, ampak ju PSG ni bil prirpavljen pustiti, tako da se je na prvem mestu seznama želja znašel Eden Hazard. Član Chelseaja je že izrazil željo, da bi se preselil v Madrid, toda eden od njegovih pogojev je bil, da se mora prestop zgoditi pred 9. avgustom, ko se je v Angliji končal prestopni rok. Tako bi Londončanom dal možnost, da najdejo zamenjavo zanj.


Do prestopa ni prišlo, toda to ne pomeni, da so se Madridčani s tem že sprijaznili. Nikakor, predsednik Florentino Perez je imel dovolj časa za razmislek in jasno je, da pripravlja nekaj velikega.

Hazard še vedno ni pripravljen na pogovore o morebitnem podaljšanju sodelovanja s Chelseajem, kar verjetno veliko pove o njegovem razmišljanju. Res je, da je Chelsea Realu že poslal sporočilo, da Hazard ni naprodaj, toda galaktiki niso obupali.

Še več, angleški The Express poroča, da bodo predstavniki Reala v tem tednu znova potrkali na Chelseajeva vrata. S sabo pa bodo imeli ponudbo, ki bi morala Londončane prepričati v prodajo. Govori se o odškodnini, ki bi bila še višja od tiste, ki jo je PSG za Neymarja plačal Barceloni. Bodo modri lahko ostali ravnodušni in se držali svojega načrta, po katerem Hazard ni naprodaj? Težko, zelo težko!

Članki iz rubrike