Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 12.08.2018 08:21:30

Paul Pogba je STOPIL KORAK NAZAJ: Francoz se BOJI KAZNI!

Reuters
Pri Manchester Unitedu je stanje še vedno zelo napeto.

Trener Jose Mourinho kar ne more preboleti, da mu klub v prestopnem roku ni omogočil, da bi okrepil branilsko vrsto. Te stvari ponavlja kot pokvarjen gramofon, tudi po zmagi v uvodnem krogu angleškega prvenstva nad Leicester Cityjem je mnenja, da brez tega preprosto ne gre.

Duhove pa še vedno buri tudi njegov odnos s prvim zvezdnikom kluba Paulom Pogbajem, ki so ga v prestopnem roku povezovali z odhodom v Barcelono in Juventus. Toda Francoz je ostal na Old Traffordu, v petek je bil celo kapetan rdečih vragov, zabil pa je tudi vodilni gol, kljub temu, da se je na trening vrnil šele v ponedeljek.


Potem ko ga je v prejšnji sezoni Portugalec večkrat kritiziral, ga tudi 'hladil' na nekaj tekmah, je zdaj odigral zelo dobro. Pohvalil ga je tudi trener, ko pa so mediji po srečanju želeli izvedeti kakšno sočno podrobnost o njunem odnosu, je Pogba stopil korak nazaj.

Z razlogom! Tega pa je tudi razkril. "Obstajajo stvari, ki jih lahko povem in stvari, ki jih ne smem povedati, saj bom zaradi tega kaznovan!" je bil iskren 25-letni vezist. "Ko ti ljudje zaupajo, si bolj miren, zaupaš sam sebi in vse je lažje. Navijačem, soigralcem in ljudjem, ki mi zaupajo, skušam vedno vrniti s tem, da dam od sebe tisto najboljše, največ, kar zmorem," je zaključil Pogba.

Mourinho pa je po tekmi odgovoril na vprašanje, zakaj je dal kapetanski trak prav Pogbaju. "Že v prejšnji sezoni je bil nekajkrat kapetan. Sicer je kapetan Valencia, ki pa ga ni. Paul je ena od možnosti, tu je tretjo sezono, igral je za klubsko akademijo, razume klub, kulturo, je v zelo dobrih odnosih s soigralci in je bil danes zgled vsem."

Članki iz rubrike