mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 11.08.2018 21:48:03

Cristiano Ronaldo je že 'piknil' Real Madrid: Juventus je POVSEM DRUGAČEN, tukaj so vsi ...

Profimedia
Sploh še ni dobro zapustil Reala, že je Cristiano Ronaldo 'piknil' svojega nekdanjega delodajalca.

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo se je pred tedni poslovil od Reala in v presenetljivem prestopu okrepil vrste Juventusa. Za staro damo še ni odigral nobene tekme, pa je že v svojem medijskem nastopu med vrsticami pokritiziral Madridčane.

"Počutim se fenomenalno, vse je super od mojega prihoda. Navijači so me odlično sprejeli, enako vsi zaposleni v klubu. Zares sem srečen, ker sem tukaj," je dejal Ronaldo za klubsko televizijo. In nadaljeval: "Ta klub je drugačen. Vsi ljudje so zelo prijazni, prav tako navijači. Kot ena družina. Tako čutim že od samega začetka, rad bi se jim zahvalil in rad bi jih osrečil."



Ronaldo je spregovoril tudi o svojem famoznem zadetku s škarjicami na Juventusovem stadionu, ko je zaslišal aplavz celotnega občinstva, čeprav je jasno takrat igral za Real: "Nikdar nisem dosegel takšnega zadetka, zame je bil zelo pomemben. Ko sem videl, da mi ploska celoten stadion, sem bil presenečen. Od takrat sem imel Juventus še nekoliko raje." Ravno te ovacije so bile ključna stvar, da je Ronaldo prišel v Juventus: "Majhni detajli, kot je bil ta, so pomembni pri velikih odločitvah," je razložil Portugalec.

"Upam, da se bom čim prej privadil na nov klub. To me ne skrbi. Zame je to izziv in rad imam izzive," je še dejal Ronaldo.

Članki iz rubrike