002mv Odkrito.si

V zrak dvignili tudi Jureta Jankovića!

HOROSKOP Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 10. decembra

dojenček Petisvet.si

To se zgodi, ko v mami doživimo šok!!

zasvojenost1 Svet24.si

Mladi umirajo. Kaj še čakamo?!

severina naša Svet24.si

FOTO in VIDEO: To je prvi odziv Severine na ...

skupinska sit peta oddaja Njena.si

Zaključek šova napet kot struna!

blaz svab - ms Njena.si

Vesel dan za Blaža Švaba

nu
nu
2 10.08.2018 12:24:43

NOROST! Ne boste verjeli CENAM VSTOPNIC za prvo tekmo Cristiana Ronalda v dresu JUVENTUSA ...

Profimedia
Stara dama je začela z redno prodajo vstopnic za tekmo Juventus - Chievo.

Prihodnjo soboto (torej 18. 8.) bo to prva uradna tekma Juvetnusa v novi sezoni, hkrati pa (če bo vse po načrtih) bi to seveda moral biti prvi nastop Cristiana Ronalda v črno-belem dresu ter njegov prvi nastop na novem (devet let je bil to Santiago Bernabeu) domačem stadionu. Zanimanje je zato ogromno, Juventus pa bo to seveda skušal izkoristiti in vsem zaslužkom, ki jih prinaša Ronaldov prihod, dodal še nekaj.

Običajno ceno vstopnic za domače tekme so tako pri stari dami v primerjavi z lansko sezono dvignili za kar trideset odstotkov, s čimer so številke postale zares neprijetne. Če se izrazimo zelo lepo. Najcenejša vstopnica stane 55 evrov, a to so tista mesta za obema goloma, kjer so večinoma sezonske vstopnice in kjer je dodatnih kart le nekaj. Tiste vstopnice, ki jih je na voljo več, pa so še občutno držaje. Verjeli ali ne, nobene ni pod 100 evri, cene za eno karto se gibajo od okroglih 100 do 180.

Juventus ob tem (še) ni sporočil, ali cene veljajo le za prvo tekmo ali bodo postale stalnica za domače tekme stare dame in njenega novega super zvezdnika.     

Članki iz rubrike