Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ug
ug
08.08.2018 10:50:56
Deli članek:

ŠE NIKOLI VIDENO! Ne boste verjeli, kako je KULTNI ANFIELD sprejel vrnitev PREKLETEGA Kariusa (video)

vszi

Anfiled je pač Anfield, Liverpool je pač Liverpool. Pa si o tem mislite, kar si hočete.

Liverpoolovi navijači so sinoči na tekmi proti Torinu navdušili nogometno javnost. Rdeči so na Anfieldu odigrali zadnjo tekmo pred začetkom sezone in Italijane premagali z 3:1, najbolj odmeven dogodek prijateljske tekme pa je bil sprejem Liverpoolovih navijačev njihovega vratarja, zdaj že svetovno slavnega Lorisa Kariusa.

Po tem ko je nemški vratar v finalu lige prvakov v lanski sezoni naredil kar nekaj groznih napak in Angleže morda celo stal naslova evropskih prvakov, so se Liverpoolčani podali na lov za novim vratarjem. Julija so tako uradno podpisali z brazilskim vratarjem Allisonom, ki je tudi začel včerajšnjo tekmo. Hkrati pa je bila to prva Kariusova tekma po grozljivki v finalu lige prvakov.

Navijači so novega vratarja lepo sprejeli in njegov odhod iz igrišča pospremili z bučnim aplavzom.
Mnogo lepši sprejem pa so namenili Kariusu, ki je v 72. minuti zamenjal Brazilca. Kljub temu da se Nemec ni izkazal niti na pripravljalnih tekmah nove sezone in so privrženci Liverpoola pritiskali na klub po novi okrepitvi v vratih, pa so ga ob menjavi toplo sprejeli in dokazali, da trdno stojijo za svojim nekdanjim prvim vratarjem.

Mnogi pravijo, da gre za ene najbolj bučnih ovacij v zgodovini vedno bučnega Anfielda. Sami pa presodite, ali gre za patetiko ali za edinstveno zvestobo. Poglejte si spodnji posnetek, navijte zvočnike in presodite sami.