Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.07.2018 17:13:04
Deli članek:

ODLOČITEV je padla! Real našel ZAMENJAVO za Ronalda, znano je, kdo bo odslej GLAVNA FACA madridskega kluba!

vszi

Potem ko je Cristiano Ronaldo po devetih letih nekoliko presenetljivo zapustil Real in se še bolj presenetljivo preselil k Juventusu, so pri kraljevem klubu ostali brez prvega zvezdnika.

Vprašanje je bilo, kdo bo tisti, ki bo imel odslej to vlogo. In po informacijah, ki prihajajo iz Španije, je zdaj jasno tudi to.

Prva violina ekipe trenerja Julena Lopeteguija bo še en superzvezdnik, in sicer Gareth Bale. Tudi ta novica je nekoliko presenetljiva, če vemo, da je bil Valižan večino prejšnje sezone na stranskem tiru. Poleg tega je trener Lopetegui pred tremi leti dejal, da Bale ne bi mogel igrati v njegovi ekipi. Za nameček je bilo veliko govora o tem, da bo v Real prišel Eden Hazard, za Bala pa sta resno zanimanje pokazala Manchester United in Tottenham.

vszi
Toda zadnje govorice je zanikal kar sam predsednik Florentino Perez. Hazardov prestop naj bi padel v vodo prav zaradi Valižana, v katerem klub vidi večjo marketinško vrednost! Belgijec resda spada med deset najbolje plačanih nogometašev na svetu, kar zadeva sponzorske pogodbe, toda njegova vrednost zunaj nogometnih zelenic je veliko nižja od Balove. In to naj bi bil glavni razlog, da bo Valižan v prihajajoči sezoni prvi mož Reala.