Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.07.2018 15:44:35
Deli članek:

NEZASLIŠANO! Česa takšnega svojim navijačem ne reče niti Milan Mandarić

Reuters

Napoli je zadnjo sezono Serie A končal na drugem mestu in vseskozi serijskemu prvaku Juventusu dihal za ovratnik.

Vendar navijači želijo še korak naprej. Pred dnevi so svoje ljubljence obiskali v vadbenem centru, kjer se ti pripravljajo na novo sezono. Prijetno druženje, med katerim so igralci pozirali in dajali avtograme, se je končalo s pogovorom s predsednikom kluba Aureliom De Laurentiisom.

Eden od navijačev ga je vprašal, če bi klub prodal kitajskim investitorjem. "Sanjarjenje ni pravo življenje. Vi lahko sanjate, vendar se potem prebudite. Ali vedno sanjate o istih stvareh? Dokler bom živ, bo Napoli v moji lasti. V prejšnji sezoni smo dobro opozorili nase. Ali vi ne veste, da je še 19 drugih klubo v ligi?"

Navijači so mu odvrnili, da želijo zmage, da želijo lovorike. "Potem kar začnite navijati za Juventus. Sicer pa bi vi navijači morali zapravljati več denarja in nam tako omogočiti poteze na tržišču nogometašev. Mi svoj del posla dobro opravljamo."

Bile so tudi kritike zaradi visokih cen vstopnic, De Laurentis pa je dejal, da bi morala biti cena sezonske vstopnice celo precej višja. "No, ko bo imel Napoli novi stadion, ne bo težav."