Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 14.06.2018 13:23:58

TOLE pa je ZABOLELO! Thomas Tuchel na sestanku 'UBIL' enega od svojih zvezdnikov, ki zdaj ŽELI ZAPUSTITI PSG!

Reuters
V novi sezoni bo PSG vodil bivši trener Borussie Dortmund Thomas Tuchel, ki se je sestal z enim izmed zvezdnikov ekipe, sestanek pa se je končal na način, ki ga nihče ni pričakoval.

Nemški strokovnjak je na štiri oči govoril z Marcom Verrattijem, ki velja za enega najboljših vezistov na svetu, pogovor pa je bil namenjen temu, da se doreče Italijanova vloga v moštvu. Verratti je bil prepričan, da ga novi trener smatra za enega ključnih mož ekipe, toda stvari so se obrnile v povsem drugo in milo rečeno nepričakovano smer.

Verratti je bil po pogovoru močno razočaran, saj mu je trener dejal, da mora pred začetkom sezone shujšati. Že dolgo je znano, da je Tuchel zelo natančen in pikolovski, ko gre za prehrano nogometašev, poleg tega pa je prepričan, da Verratti nikakor ni v najboljši formi, čeprav ga izjemno ceni kot nogometaša.

verratti
Z opazko o kilogramih pa je razjezil Verrattijevega zastopnika Mina Raiolo. Slednji je tako svojega varovanca hitro ponudil drugim klubom, med katerimi so Real, Barcelona, Juventus in Manchester United. Medtem ko prvi trije nimajo namena igralca pripeljati v svoje vrste, naj bi Jose Mourinho že pripravljal ponudbo, s katero bo Italijana skušal pripeljati na Old Trafford.

Članki iz rubrike