favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 26.05.2018 20:49:03

BRAZILSKI ZVEZDNIK pomenljivo za brazilski ESPN o svoji prihodnosti: Moram biti iskren ...

Profimedia
Neymar odhaja iz Pariza. Neymar bo postal član madridskega Reala. Neymar bo ostal pri PSG-ju. Neymar, Neymar, Neymar ...

Novic okoli prihodnosti enega najbolj vročih nogometašev na svetu je kot listja in trave. Še najbližje resnici je bržčas tista, da se bo pridružil belemu baletu v španski prstolnici. Vsaj videti je bilo tako, potem pa je Brazilec sredi priprav na svetovno prvenstvo, za brazilski ESPN izjavil tole: "Moram biti iskren in priznati, da sem od nekdaj želel delati s Pepom Guardiolo. On ima drugačen pristop. Na žalost, ko sem prišel v Barcelono, je že zapustil ta klub."

Leto zatem, ko je Guardiola Barcelono zamenjal za Bayern, je Neymar prišel v katalonsko prestolnico. Danes je Guardiola trener Manchestra Cityja, torej ... Brazilski mediji trdijo, da bi do njunega sodelovanja lahko prišlo že leta 2014,ko je ravno Neymar skušal Guardiolo potisniti na selektorki položaj "Carioc". To je bilo po znani blamaži v polfinalu svetovnega prvenstva (porazu z Nemčijo s 7:1), ko je brazilska zveza nameravala odločno poseči v reprezentanco, predvsem pa postaviti novega selektorja.



Da med nogometašem in Guardiolo obstajajo simpatije, ni skrivnost, zato želja Neymarja, da bi Guardiola postal brazilski selektor, ni bila presenetljiva. Vendar, katalonski strokovnjak je bil takrat trener Bayerna, vročo brazilsko trenersko klop pa je po Scolariju zasedel Dunga.

Sveže izjave Neymarja, kako ceni Guardiolo, bi lahko namigovale na možonost njunega sodelovanja v klubskem nogometu. To pomeni, da je Manchester City treba uvrstiti na seznam možnih destinacij Neymarja. Morda ali bržčas kot resnega konkurenta madridskemu Realu.

Značke: neymar, pep-guardiola

Članki iz rubrike