Klemen Bunderla Odkrito.si

Klemen Bunderla samski, a ne osamljen

Rok Černic, blagajna, račun Svet24.si

Prezgodnje slovo mladega Roka: "Še naprej navijaj...

Kozarec vode Petisvet

Enostavna metoda, ki vam lahko čez noč ...

Rahel Orban Svet24.si

FOTO: Orbanova hčerka umazano plenico zalučala ...

Danijela Martinović Svet24.si

Imata Danijela in Grašo res hude težave v zvezi?

Justin Bieber Najstnica.si

To je Bieberjev dojenček

Melissa Mouawad Njena.si

FOTO: Imela je 135 kg, danes je videti tako

nu
nu
1 26.05.2018 15:05:01

Koprčani se sklicujejo na 60. člen, kako se bo odzvala NZS

Koprčani so prvo poglavje na novi poti opravili v skladu s pričakovanji. Potem ko so ostali brez tekmovalne licence, je njihova realnost še vedno četrtoligaško tekmovanje, kjer nimajo prave konkurence.

Dva kroga pred koncem primorske lige so brez poraza prepričljivo na vrhu lestvice in so si že zdavnaj zagotovili napredovanje v višji kakovostni razred, med tednom so se veselili tudi zmage v pokalu MNZ Koper. V finalu, do katerega so med drugim izločili sežanski Tabor, so bili s 5:0 boljši od Plame.

bonifika Koper


Medtem so že stekle priprave na prihodnjo sezono. Logično je pričakovati, da bodo kozlički igrali v tretjeligaški druščini, toda na Bonifiki verjamejo, da bi lahko preskočili razred. Prepričani so namreč, da po kakovosti in organizacijskem ustroju spadajo višje ter da je temu primerna finančna konstrukcija, zato so na NZS poslali vlogo za izredno izdajo licence za nastop v 2. SNL v tekmovalni sezoni 2018/19. Sklicujejo se na 60. člen Pravilnika o licenciranju, ki določa, da lahko klub, ki se uvrsti v ustrezno tekmovanje NZS na osnovi športnih rezultatov in je v okviru uradnega licenčnega postopka zaprosil za ustrezno nižjo licenco, zaprosi za izdajo licence po izrednem licenčnem postopku. Koper je za licenco za igranje v 3. SNL že zaprosil, pred dnevi je v izrednem licenčnem postopku vložili še vlogo za igranje v 2. SNL.


Na Obali ne dvomijo, da so na takšen izziv pripravljeni. Na vseh ravneh. Vodstvo kluba zagotavlja, da ima zagotovljenih dovolj finančnih sredstev; tako za nemoteno delovanje na višji ravni kot za sestavo kakovostne igralske zasedbe, ki bi bila konkurenčna drugim ekipam, toda glavno in zadnjo besedo bo kakopak imela NZS …

Značke: koper, bonifika

Članki iz rubrike