evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 13.05.2018 11:24:42

KAJ TAKEGA!? Nogometaša Barce POKOSIL ... TRENER NASPROTNEGA MOŠTVA! Prizor brez primere ... (video)

Španske zelenice so postregle z resnično nevsakdanjo sceno.

V drugi španski ligi sta se pomerila Sporting iz Gijona in Barcelona B, torej druga (ali mladinska, kakorkoli hočete) ekipa ponosa Katalonije. Napetost je bila velika, izid v 80. minuti je bil 2:2, obe moštvi sta divje lovili zmago. In ko je Barcelona želela hitro izvesti met iz avta, da bi sprožila protinapad, se je zgodilo nekaj resnično neverjetnega. Na neverjeten način se je spozabil trener Gijona, nekoč odlični nogometaš Ruben Baraja. 

Žogo, ki je šla proti njemu, je trener slabo sprejel, tako da jo je namesto v lastne roke dvignil v roke Palencie, nogometaša Barcelone. Ko je videl, da je v resnici namesto zavlačevanja pomagal Barceloni čim prej izvesti avt, pa se je Baraji stemnilo pred očmi. Palencio je hkrati spotaknil in potegnil za roko, tako da je mladi nogometaš padel, kot je bil dolg in širok. Je pa trenerju Gijona bilo takoj izjemno žal, kar je prav tako razvidno iz spodnjega posnetka.

Vseeno pa bo trenerja seveda doletela huda kazen, in sicer najmanj 5 tekem prepovedi vodenja svoje ekipe. No, določena kazen pa ga je doletela takoj in je zanjo poskrbela - kot radi rečemo - karma. Barcelona je namreč čez manj kot minuto dosegla zadetek za 3:2 in s tem izidom tudi zmagala. 

Članki iz rubrike