stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 13.05.2018 09:34:59

OJOJ! Handanović žrtev TELE 'PREVARE', ki ga bo očitno (spet) stala lige prvakov ... (video)

Profimedia
Interju gre spet vse narobe, ob tem pa jo je pošteno skupil tudi Samir Handanović.

Videli so tak zadetek doseči Ronaldinha, videli smo tak zadetek doseči Lionela Messija, le malokdo pa je pričakoval, da se bo česa podobnega lotil ... Sassuolo. A na tekmi, na kateri ni bilo nič tako, kot bi 'moralo' biti, je nogometaš tega kluba Politano ukanim našega Samirja Handanovića z eno najbolj imenitnih prevar iz prostega strela. ko je ocenil, da bo živi zid skočil, se je odločil poslati rahel, natančen strel pod njim in mimo nepremičnega Handanovića. 

Zadeva je videti precej ponižujoče, a vam bo vsakdo povedal, da ima vratar pri podobnih strelih izjemno malo možnosti. Sploh če ne predvidi tako visokega skoka živega zidu in tako natančnega strela. Poglejte posnetek in presodite. No, lahko pa ste prepričani, da Samirja vse skupaj boli predvsem zato, ker je vodilo do poraza 1:2 na domačem igrišču, ki bi utegnil biti usoden za Interjeve možnosti v boju za uvrstitev v ligo prvakov. 

Izjemni slovenski vratar še nima nastopa v tem tekmovanju in očitno bo ponovno ostal brez njega. Če namreč Lazio danes premaga Crotone (tekma se začne ob 15. uri), bo Inter že izločen iz vseh kombinacij za ligo prvakov. Če Lazio ne zmaga, pa bo Inter še imel možnosti uvrstiti se v ligo prvakov z zmago na neposrednem obračunu z Laziem v zadnjem krogu.  

Članki iz rubrike